15 november 2013
 

Porsche

Porsche brengt iPhone app uit

Autozine
15 november 2013 | Nieuw voor iPhone, iPad en iPod Touch: de Porsche dealer app. DezeĀ  applicatie, brengt Porsche letterlijk onder handbereik. Om te beginnen is het mogelijk om de complete landelijke voorraad van nieuwe en gebruikte Porsche modellen te ontdekken. Porsche eigenaren kunnen contact opnemen met hun eigen dealer voor bijvoorbeeld het maken van een serviceafspraak. En omdat 'beleving' een belangrijk Porsche kenmerk is, biedt de app ook toegang tot onder meer nieuws, sounds, en social media updates van het merk.
Info

De Porsche dealer app is speciaal toegespitst op de Nederlandse markt. Bestaande en potentiële klanten hebben via deze app alle nieuwe én gebruikte Porsche modellen van Nederland onder handbereik. Van elk model zijn de basisspecificaties, de prijs, afbeeldingen en de brochure in pdf-download beschikbaar. Uiteraard is het mogelijk om specifiek op model te zoeken of het aanbod van een bepaalde dealer te bekijken. Zoekopdrachten zijn verder te verfijnen door bijvoorbeeld grenzen te stellen aan aanschafprijs, kilometrage en bouwjaar en/of door een bepaalde exterieurkleur aan te geven.

Porsche

Bestaande Porsche klanten kunnen via de app hun eigen Porsche Centrum selecteren. Ze hebben dan toegang tot het complete teamoverzicht én hun contactpersonen. Zo wordt het op elk gewenst moment en waar dan ook met één druk op de knop mogelijk om bijvoorbeeld een afspraak te maken voor een servicebeurt.

Ook buiten de landsgrenzen bewijst de app zijn diensten: de internationale contactgegevens van Porsche Assistance (24-uurs hulpverlening bij pech en ongevallen) zijn eveneens opgenomen. Indien nodig volstaat ook hier één druk op de knop voor contact.

Daarnaast is er een sectie Porsche geluiden. Ook wijst de app de weg naar andere Porsche apps én Porsche social media-kanalen (YouTube, Facebook en Twitter).

De Porsche dealer app is gratis te downloaden in de App Store en te vinden via: Porsche.nl/dealerapp.

UnitedConsumers
Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinderPorsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
12 juni 2020
Porsche presenteert 911 Heritage EditionPorsche presenteert 911 Heritage Edition
2 juni 2020
Porsche introduceert 911 Targa voor 2020Porsche introduceert 911 Targa voor 2020
18 mei 2020
Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911
20 april 2020