27 september 2010
 

Total 911

Nieuw Nederlands Porsche-magazine

Autozine
27 september 2010 | F&L Publishing, de uitgever van onder andere Auto Review, brengt deze maand het eerste nummer van Total 911 uit. Het nieuwste magazine van F&L is gericht op Porsche-liefhebbers. Vanaf vandaag ligt het nieuwe Porsche-magazine in de schappen voor de speciale introductieprijs van 4,95 euro.
Info

Het Porsche magazine wordt gemaakt door hetzelfde team van redacteuren en vormgevers dat ook verantwoordelijk is voor het automaandblad Auto Review. Hoofdredacteur Arjan Kropman: "Net zoals bij Auto Review zijn wij er in geslaagd de ideale partner te vinden om er voor te zorgen dat het magazine bol staat van de beste artikelen op Porsche-gebied. Wij werken daarvoor samen met de Engelse redactie die al geruime tijd als echte Porsche-liefhebbers en -kenners het succesvolle Engelse magazine Total 911 maken. De Britse redactie staat bekend om zijn uitmuntende fotografie naast de encyclopedische kennis van Porsche en Porsche-modellen. Veel waardering oogsten de afwisselende en interessante reportages, waardoor het magazine compleet en uitstekend leesbaar is".

Porsche

In Total 911 komen alle Porsches aan bod, van de 911 tot de snelste autosportversies. De redactie vat de titel van het magazine dan ook heel letterlijk op: 'Total' staat voor het totaalplaatje rond Porsche.

In het eerste nummer van Total 911 gaat de aandacht uit naar de Porsche 911 GT2 RS en de 964 Cabrio, waarmee een tocht naar de Eifel is gemaakt. Ook komt de nieuwe Porsche 911 Turbo S aan bod, die naar verwachting driekwart van de turboverkopen voor zijn rekening gaat nemen. Een goed voorbeeld van 'human interest' artikelen is de reportage over de trip met de 997 Carrera S naar Brooklands en Reims-Gueux, twee van de beroemdste circuits ter wereld. Total 911 rijdt met deze fabuleuze Porsche van het ene circuit naar het andere om te kijken wat er over is van hun oude glorie, want ze worden beide niet meer gebruikt.

Maar ook andere, lifestylegeoriënteerde zaken komen aan bod in Total 911, zoals een artikel over horloges van onder meer Porsche Design, Edox en Oris en de Wajer Osprey, een snelvarend motorjacht ontworpen door een Porsche-rijder.

Bezitters van een iPad of iPhone kunnen Total 911 binnenkort ook digitaal lezen, via de AKO Tijdschriften App in de iTunes store.

Als kennismaking heeft Total 911 een éénmalige aanbieding: de eerste drie nummers voor 1 euro.

Vandebron
Porsche Cayenne GTS krijgt achtcilinderPorsche Cayenne GTS krijgt achtcilinder
12 juni 2020
Porsche presenteert 911 Heritage EditionPorsche presenteert 911 Heritage Edition
2 juni 2020
Porsche introduceert 911 Targa voor 2020Porsche introduceert 911 Targa voor 2020
18 mei 2020
Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911Nieuwe interieur-opties voor Porsche 911
20 april 2020