25 november 2011
 

Porsche

Kinderen spelen hoofdrol in Porsche-boek

Autozine
25 november 2011 | Porsche is 'hofleverancier' als het gaat om jongens- en meisjesdromen. Ter ere van de nieuwe Porsche 911 introduceert het merk een uniek kinderboek waarin de kinderen zelf de hoofdrol spelen. Het kind in kwestie beleeft een spannend Porsche-avontuur waarbij hij/zij wordt geconfronteerd met een bijzondere verrassing.
UnitedConsumers
Info

Het personaliseerbare kinderboek van Porsche is bedoeld als cadeau voor Sinterklaas, Kerst, een verjaardag of een andere (speciale) gelegenheid. De hoofdpersoon is namelijk degene die het krijgt. Het werkt als volgt: bij de bestelling worden naam, woonplaats en leeftijd van het kind opgegeven én kan er een persoonlijke boodschap en foto worden geüpload. Het kind in kwestie speelt met zijn gegevens in het boek dan de hoofdrol in een avontuur rond een Porsche 911. Een spannende jongens-/meisjesdroom met een bijzondere afloop.

Porsche

Het kinderboek van Porsche is er voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Het taalgebruik is speels en toegankelijk. Het boek is gemaakt in opdracht van Pon Porsche Import ter ere van de introductie van de nieuwe Porsche 911. Omdat ook steeds meer meisjes van een Porsche dromen verschijnt het boek in een jongens- én meisjeseditie.

De tekeningen zijn van illustrator Michiel Offerman en de tekst is van Norbert Hoogeslag, een voormalig autojournalist die zijn passie voor het schrijven tegenwoordig in zijn eigen bedrijf uitoefent. Het kinderboek wordt gerealiseerd door Personalgifts.nl, expert op het gebied van gepersonaliseerde media.

Porsche

Het Porsche-kinderboek (21x21 cm) telt 26 pagina's en heeft een stevige hardcover. Omslag en binnenwerk zijn in full colour uitgevoerd. Het boek kost € 19,95 en de levertijd bedraagt vijf werkdagen.

Nieuwe PHEV voor Porsche PanameraNieuwe PHEV voor Porsche Panamera
20 oktober 2020
Porsche 718 nu ook met PDKPorsche 718 nu ook met PDK
8 september 2020
Porsche Panamera aangepast voor 2020Porsche Panamera aangepast voor 2020
26 augustus 2020
Porsche Taycan aangepast voor 2021Porsche Taycan aangepast voor 2021
19 augustus 2020