25 februari 2008
Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop

Stalen dak van stof voor Opel Tigra TwinTop

Autozine
25 februari 2008 | De Opel Tigra TwinTop is voortaan leverbaar in Linea Nera uitvoering. Het elektrohydraulisch wegklapbaar stalen dak van de tweezitter is voorzien van een bordeaux-kleurige stof, dat het dak de 'look' van een 'soft top' geeft, zonder de voordelen van een hardtop uit het oog te verliezen. De Opel Tigra TwinTop 'Linea Nera' wordt voor het eerst aan het publiek gepresenteerd op de 78ste internationale Auto Salon van Genève.
AutoCoach

Deze versie is gebaseerd op de Temptation-uitvoering en heeft onder meer lederen stoelen, stoelverwarming, airconditioning, radio/cd-speler met mp3, boordcomputer, tweelaags metaal- of parelmoerlak, aluminium sportpedalen, veiligheidsgordels en vloermatten in een bijpassende kleur en 17' lichtmetalen velgen in twee kleuren. De speciale editie 'Temptation' is eveneens verkrijgbaar voor klanten die de uitgebreide standaard-uitrusting zonder het stoffen dak willen.

Opel Tigra TwinTop

Klanten kunnen kiezen uit een 1.4 (66 kW / 90 pk) of 1.8 benzinemotor (92 kW / 125 pk). Beide worden aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak gekoppeld, terwijl de 1.4 Twinport ook kan worden besteld met een automatische Easytronic handgeschakelde vijfversnellingsbak. Zoals bij alle andere Tigra's TwinTop volstaat een druk op de knop om de Linea Nera in ongeveer 18 seconden om te vormen van een coupé tot een cabrio.

IkWilVanMijnAutoAf
Dress Up! met Opel Tigra TwinTopDress Up! met Opel Tigra TwinTop
29 november 2006
Opel Tigra TwinTop nu ook in AustralieOpel Tigra TwinTop nu ook in Australie
3 januari 2006
Opel maakt prijzen Tigra TwinTop bekendOpel maakt prijzen Tigra TwinTop bekend
16 juli 2004
Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004
6 maart 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum