3 januari 2006
Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop nu ook in Australie

Autozine
3 januari 2006 | Na de introductie van de vijfdeurs Astra, de Astra Stationwagon en de sportieve GTC wordt de Tigra TwinTop nu ook op het zuidelijke halfrond ge├»ntroduceerd, in Australie en Zuid-Afrika. Op de Zuid-Afrikaanse markt zal de Tigra TwinTop als Opel door het leven gaan, in Australi├ź zal deze compacte cabrio-coupe de naam Holden Tigra krijgen. De Tigra wordt rechtsgestuurd geleverd in beide landen.
AutoCoach

Met de Tigra heeft Opel/Holden een compacte tweezitter met een elektrohydraulische stalen kap in haar gamma, die met een druk op de knop volautomatisch opent en sluit. De Tigra biedt een grote en bruikbare bagageruimte met een volume tot 500 liter dankzij de slimme kapconstructie. Maar ook met open dak zijn de bagagemogelijkheden nog steeds riant te noemen. De kofferruimte heeft dan een laadvolume van 250 liter, plus nog eens 70 liter achter de stoelen.

Opel Tigra TwinTop

In Australië wordt de Holden Tigra exclusief geleverd met de 1.8 EcoTec benzinemotor, die 92 kW/125 pk levert. In Zuid-Afrika wordt naast deze 1,8-liter motor ook de 1.4 Twinport benzinemotor met 66 kW / 90 pk geleverd. In Nederland wordt de Tigra TwinTop sinds juli 2004 geleverd met beide motoren.

XLLease
Stalen dak van stof voor Opel TigraStalen dak van stof voor Opel Tigra
25 februari 2008
Dress Up! met Opel Tigra TwinTopDress Up! met Opel Tigra TwinTop
29 november 2006
Opel maakt prijzen Tigra TwinTop bekendOpel maakt prijzen Tigra TwinTop bekend
16 juli 2004
Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004
6 maart 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum