29 november 2006
Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop

Dress Up! met Opel Tigra TwinTop naar Parijs

Autozine
29 november 2006 | Opel daagt alle modieuze Nederlanders uit om deel te nemen aan de online Dress Up for Paris contest. Op de website kan iedereen een foto van zichzelf in modieuze, verrassende outfit uploaden.

De foto wordt toegevoegd aan de online catwalk, een galerij met alle serieuze inzendingen. Wekelijks gaan er drie kanshebbers door naar de finale. De bezoekers van de site en een deskundige jury verkiezen uiteindelijk drie winnaars die met een Opel Tigra TwinTop naar Parijs gaan voor een geheel verzorgd fashionweekend.

Opel Tigra TwinTop

Tot en met 31 januari aanstaande maakt iedereen via Opel.nl kans op het geheel verzorgde fashionweekend voor twee personen in Parijs met de Tigra TwinTop. De prijs is inclusief drie overnachtingen in het Hilton Parijs. Via de speciale minisite zijn alle ingezonden foto's te zien. De bezoekers van de site kunnen niet alleen zelf deelnemen, maar ook de inzendingen van anderen beoordelen aan de hand van een rapportcijfer. Vanaf 8 december zijn de eerste finalisten online te bewonderen.

Opel Tigra TwinTop
IkWilVanMijnAutoAf
Stalen dak van stof voor Opel TigraStalen dak van stof voor Opel Tigra
25 februari 2008
Opel Tigra TwinTop nu ook in AustralieOpel Tigra TwinTop nu ook in Australie
3 januari 2006
Opel maakt prijzen Tigra TwinTop bekendOpel maakt prijzen Tigra TwinTop bekend
16 juli 2004
Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004
6 maart 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum