16 juli 2004
Opel Tigra TwinTop

Opel Tigra TwinTop

Opel heeft prijzen Tigra TwinTop bekend gemaakt

Autozine
16 juli 2004 | Met de nieuwe Opel Tigra TwinTop heeft Opel een aanbod voor autorijders met een voorkeur voor zowel open als coupe rijden. De vanaf-prijs voor de Opel Tigra TwinTop is vastgesteld op € 20.995,-. Deze geldt voor de Tigra TwinTop Enjoy met een 1.4 liter TwinPot benzinemotor (66 kW / 90 pk). In oktober 2004 staat de Tigra TwinTop bij de Nederlandse Opel-dealer in de showroom. Vanaf heden is de Tigra TwinTop te bestellen.
AutoCoach

De Tigra TwinTop is voorzien van een elektrohydraulisch stalen dak, dat zich opent en sluit met een druk op de knop. Tevens is de Tigra TwinTop standaard uitgerust met in hoogte verstelbare sportstoelen, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels in carrosseriekleur, centrale deurvergrendeling, vier airbags en een radio/MP3-speler. De Tigra TwinTop met een 1.8-liter ECOTEC motor (92 kW / 125 pk) is verkrijgbaar vanaf € 22.345,-

Opel Tigra TwinTop

Dankzij de ruimtebesparende elektrohydraulisch werkende stalen dakconstructie heeft de Tigra TwinTop een laadruimte, die bij een auto van dit type niet vaak is vertoond. In coupetoestand belooft die een volume van meer dan 500 liter. De kofferruimte heeft een laadvolume van 250 liter met de kap open, plus nog eens 70 liter achter de stoelen.

Klanten kunnen kiezen uit drie verschillende uitvoeringen: Enjoy, Sport en Cosmo. Tevens zijn er opties als airconditioning, ESP, verwarmbare lederen stoelen, een windscherm en infotainmentsystemen. De 1.4 liter TwinPort uitvoering is ook leverbaar met de geautomatiseerd werkende Easytronic transmissie.

IkWilVanMijnAutoAf
Stalen dak van stof voor Opel TigraStalen dak van stof voor Opel Tigra
25 februari 2008
Dress Up! met Opel Tigra TwinTopDress Up! met Opel Tigra TwinTop
29 november 2006
Opel Tigra TwinTop nu ook in AustralieOpel Tigra TwinTop nu ook in Australie
3 januari 2006
Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004Opel Tigra is Cabrio van het Jaar 2004
6 maart 2004
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Forum