30 november 2021
 

Opel

Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e

Autozine
30 november 2021 | Opel heeft de volledige elektrische Corsa-e en Opel Mokka-e verbeterd. Voortdurende ontwikkeling van beide modellen heeft ertoe geleid dat er een toename van het rijbereik is gerealiseerd; niet alleen in de officiƫle WLTP-cyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure), maarook in de dagelijkse praktijk.
XLLease
Info

Op een enkele acculading kan de Opel Corsa-e, die in 2019 werd geпntroduceerd, voortaan tot 359 kilometer afleggen volgens de WLTP, een stijgingvan ongeveer zeven procent. De theoretische actieradius van de Mokka-e is toegenomen tot 338 km (WLTP).

Opel

De toename van de actieradius is onder meer te danken aan de optimalisering van de HVAC- (verwarming, ventilatie, airconditioning) en aandrijfsystemen vande Opel Corsa-e en Mokka-e.

Het rendement van de warmtepomp, die het interieur verwarmt en koelt en bij beide modellen tot de standaarduitrusting behoort, is nu hoger dan voorheen. Warmtepompen zijn efficiënter dan conventionele HVAC-systemen, omdat ze minder energie van de batterij vragen. Dit komt het rijbereik ten goede. Klanten zullen de verbeteringen vooral merken tijdens het rijden in de wintermaanden.

Dutchlease
Opel verdubbelt subsidie voor Corsa-eOpel verdubbelt subsidie voor Corsa-e
30 december 2021
Opel levert eerste Vivaro e-HydrogenOpel levert eerste Vivaro e-Hydrogen
9 december 2021
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021