6 februari 2024
Opel Combo-e
Nieuws

Opel Combo

Opel Combo krijgt LED Matrix-verlichting

6 februari 2024 - Opel voorziet de Combo van Intelli-Lux LED verlichting. Behalve dat de geavanceerde koplampen het veiligheidsniveau verder verhogen, staan ze ook garant voor een moderne uitstraling. Ze vormen een integraal onderdeel van de Opel Vizor, het nieuwe familiegezicht van het merk dat met de Opel Combo Cargo debuteert in het lichte bedrijfswagensegment.

De Intelli-Lux LED Matrix-koplampen maken gebruik van veertien individueel aanstuurbare LED-elementen (zeven per koplamp). Zodra de auto stedelijke gebieden verlaat, schakelen de koplampen automatisch over naar grootlicht met een zeer heldere lichtbundel voor optimaal zicht. Naderende of voorliggende voertuigen worden door de individuele LED-units in fracties van een seconde uit de lichtbundel gesneden om verblinding te voorkomen en de veiligheid voor alle weggebruikers te optimaliseren.

Opel Combo

Dankzij de Intelli-Lux LED-technologie profiteren bestuurders van de nieuwe Opel Combo ook van verbeterd zicht op de berm en objecten naast de weg, wat resulteert in een kortere reactietijd als bijvoorbeeld onverwacht een dier oversteekt.

De Intelli-Lux LED-verlichting van Opel is zowel nauwkeuriger als krachtiger en duurzamer is dan xenon- en halogeen-koplampen.