14 september 2022

Opel

GSe komt terug als submerk van Opel

14 september 2022 - GSe: drie letters met een sterke herkenbaarheid voor klanten en liefhebbers van Opel. Drie letters die symbool staan voor extra rijk uitgeruste, sportieve modellen. Behalve dat de Duitse autofabrikant vanaf 2024 van elk model in het gamma ook een geƫlektrificeerde versie aanbiedt en vanaf 2028 een volledig elektrisch merk wil zijn in Europa, blaast Opel GSe nieuw leven in als een nieuw submerk in het topsegment. Bovendien krijgt GSe een nieuwe betekenis, daar waar de afkorting in het verleden nog stond voor 'Grand Sport Einspritzung' (Grand Sport Injection), zoals op de Commodore GS/E en de Monza GSE.
KwikFit

Behalve op sportieve aankleding mogen toekomstige GSe-klanten zich ook verheugen op een chassis dat garant staat voor rijplezier. En zoals alle Opel-modellen zal ook de GSe-line-up 'Autobahn-proof' zijn, dankzij uitgebreide tests op de Duitse snelwegen. Bovendien zullen de GSe-modellen deze eigenschappen combineren met de mogelijkheid om plaatselijk emissievrij te rijden en zo een nieuwe definitie geven aan prestaties in de huidige tijdgeest.

Opel

Onlangs presenteerde Opel de Manta GSe, een moderne versie van de legendarische Manta uit 1970. Hij toont aan hoe tijdloos de lijnen uit 1970 zijn en vandaag de dag nog steeds perfect passen in de designfilosofie van Opel. De moderne interpretatie heeft geresulteerd in een krachtig voorkomen en zorgt ervoor dat de toekomst met vertrouwen tegemoet gezien kan worden.

De Opel Manta GSe is ook een eerbetoon aan de Manta A die de inspiratie vormde voor het huidige design van Opels nieuwe merkgezicht met de Opel Vizor. Als een centraal designelement is dit de plek waar de hoofdlijnen van het ontwerp samenkomen met het Opel Blitz-logo als middelpunt. Alle nieuwe Opel-modellen, waaronder de nieuwe Opel Astra en Opel Astra Sports Tourer, zijn voorzien van de Opel Vizor.

XLLease
XLLease