18 februari 2013
Opel Cascada

Opel Cascada

Nederlandse primeur Opel Cascada op HISWA

Autozine
18 februari 2013 | Opel zal in 2013 acte de présence geven op zowel de HISWA Amsterdam Boat Show 2013 als de HISWA te water 2013. Onlangs sloot de autofabrikant daartoe een sponsorovereenkomst, waarmee het merk zich dit jaar aan deze toonaangevende Nederlandse watersporttentoonstellingen verbindt. Op de HISWA Amsterdam Boat Show 2013, van 6 tot en met 10 maart in RAI Amsterdam, toont Opel bovendien een unieke primeur. Het automerk onthult er op 6 maart officieel zijn nieuwste model, de cabriolet Opel Cascada. Dit is een dag na de officiële wereldpremière van de Cascada op de internationaal toonaangevende autoshow van Genève.

Op zoek naar een Opel Cascada?
bynco heeft er 4 vanaf € 16.595,-

Opel Cascada

De bijna 4,70 meter lange, elegante middelgrote cabriolet viert in maart zijn wereldpremière op de autotentoonstelling van Genève. De klassieke vierzitter met gestrekt silhouet en softtop zal vanaf april bij de Opel-dealer staan, dus net op tijd voor de eerste zonnige lentedagen.

Opel Cascada

De kersverse sponsor van HISWA 2013, doet met de unieke primeur van zich spreken op de watersporttentoonstelling. De Cascada is in volle glorie te zien op de binnenstand van Opel.

Het sponsorschap van de binnen- en buitenedities van de HISWA is een logische keuze, volgens Jeroen Maas, manager PR, Sponsoring en Events bij Opel Nederland: "De HISWA biedt een mooi podium voor ons merk waarmee we een grote groep potentiële klanten bereiken voor de gloednieuwe Cascada, de elektrische Ampera en de SUV Mokka. En dat geldt ook voor de HISWA te water, van 3 tot en met 8 september dit jaar. Ook daar zullen we opvallend aanwezig zijn."

De HISWA Amsterdam Boat Show in Amsterdam RAI luidt traditioneel de start van het watersportseizoen in. Van 6 tot en met 10 maart 2013 zijn naast de watersportwinkels en een boordevol activiteiten- en informatieprogramma, honderden boten op de beurs te vinden, waarmee men doorgaans nog hetzelfde seizoen het water op kan.

Opel Cascada als SupremeOpel Cascada als Supreme
27 maart 2017
Opel Cascada nu als SupremeOpel Cascada nu als Supreme
15 september 2016
Buick introduceert CascadaBuick introduceert Cascada
13 januari 2015
Nieuwe uitvoeringen voor Opel CascadaNieuwe uitvoeringen voor Opel Cascada
23 december 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum