23 december 2013
Opel Cascada

Opel Cascada

Nieuwe uitvoeringen voor Opel Cascada

Autozine
23 december 2013 | Opel levert de Cascada nu ook met een 147 kW/200 pk sterke direct ingespoten 1.6 ECOTEC-turbomotor. Deze heeft een maximumkoppel van 300 Nm dankzij aan de overboostfunctie. De Cascada Turbo is daarmee de nieuwe topuitvoering van de reeks. De prijzen beginnen bij 39.045 euro. Tevens introduceert Opel nieuwe kleuren en IntelliLink voor de Cascada.

Op zoek naar een Opel Cascada?
bynco heeft er 4 vanaf € 16.595,-

Opel Cascada

De ECOTEC-turbomotor is ontwikkeld als onderdeel van Opels nieuwe motorenoffensief. Voor het eerst is een motor uit de nieuwe generatie in de Cascada te vinden. De nieuwe krachtbron is voorzien van directe injectie en een turbo met overboostfunctie. De cabriolet haalt hiermee een top van 235 km/uur. Hij accelereert in vijfde versnelling van 80 tot 120 km/uur in 9,2 seconden. Het verbruik bedraagt 6,7 liter per 100 km (158 g/km CO2).

Opel Cascada

De kleurencollectie van 2014 is twee tinten rijker is en telt nu twaalf kleuren. Klanten kunnen voortaan ook kiezen voor de parelmoerkleur Emerald Green of dubbel metallic Magnetic Silver. Voor de liefhebbers van kleur en stijl is er een nieuwe optie: de softtop kan nu ook in licht Khaki Grey besteld worden, waardoor voortaan vier dakkleuren beschikbaar zijn.

Een andere aanvulling op de Cascada is het standaard infotainmentsysteem IntelliLink. Het systeem is de volgende stap in de Bluetooth integratie van de smartphone in een Opel. Het belooft snelle, gebruiksvriendelijke informatie, audiostreaming en stembediening. Een 7-inch kleurenscherm met hoge resolutie, dat ook beelden van de optionele achteruitrijcamera weergeeft, wordt gebruikt voor de bediening.

Opel Cascada

Het optionele Navi 950 IntelliLink-systeem biedt naast de IntelliLink functionaliteiten ook een navigatie met kaarten van geheel West-Europa. Updates van de kaarten kunnen gedownload worden via USB. De bestuurder kan het systeem ook binnenkomende tekstberichten laten voorlezen. Buiten de stembediening via IntelliLink ondersteunt en integreert het nieuwe systeem van Opel ook de stemherkenningsfuncties van de smartphone zelf.

AutoCoach
Opel Cascada als SupremeOpel Cascada als Supreme
27 maart 2017
Opel Cascada nu als SupremeOpel Cascada nu als Supreme
15 september 2016
Buick introduceert CascadaBuick introduceert Cascada
13 januari 2015
Opel Cascada krijgt 200 pk turbomotorOpel Cascada krijgt 200 pk turbomotor
8 augustus 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum