21 februari 2019
Opel Cascada

Forum Opel Cascada

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 december 2018

Ervaring met auto: Heerlijke luxe cabrio, net een vliegend tapijt. Ligt goed op de weg en heeft voldoende vermogen. Het is natuurlijk geen racewagen, maar kan goed mee in het verkeer.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand49.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 30 juli 2015

Ervaring met auto: Motorisch en qua wegligging een hele goede auto. Ook de uitrusting is zeer compleet. Helaas houdt het daar wel op. Al na een aantal maanden begonnen er allerlei kraakjes en piepjes hoorbaar te worden. Als je met je knie tegen het midden console drukt kraakt het aan alle kanten. De automatische verlichting gaat echt veel te laat aan. Ondanks de optionele geluidsisolatie is de kap niet ideaal door een geluidslek aan de achterkant. Na 1 jaar zijn de aandrijfassen vervangen omdat ze uit balans waren. Nu staat hij weer bij de garage omdat er weer vreemde geluiden van de assen komt.

Kortom, hij ziet er mooi uit, rijdt fantastisch maar de kwaliteit is ver onder de maat.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Na zeer slechte ervaring met vestiging Binkhorst overgestapt naar vestiging Kerketuinen. Dit is een zeer goede garage. Je wordt serieus genomen en problemen worden echt opgelost.

Uitvoering1.6 Turbo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit2 jaar
KM-stand39.000 km
DealerMotorhuis

Betrouwbaarheid5
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 25 juli 2014

Ervaring met auto: Ik heb voor de full-option gekozen. Laat u alle accessoires goed uitleggen en neem ze zelf onder de loep. De fabrikant neemt het niet nauw met wat in het gebruikersboekje staat en wat er werkelijk op de uitvoering staat. Voorbeeld: achteruitkijkcamera functioneert niet zoals opgegeven, DAB heeft bijna geen dekking in Belgie en buitenland, GPS zeker niet up-to-date en met heel veel beperkingen als men een losse GPS gewoon is.

Verder een toffe en handelbare wagen. Het is niet mijn eerste en zeker niet mijn laatste cabriolet.

Uitvoering1.6 200 Pk Cosmo
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 7 april 2014

Ervaring met auto: Ga zeker niet voor een 1.4. Deze wagen weegt +/- 1.500 kg, waar je minimum een 1.600 cc voor nodig hebt. Houd wel rekening dat het verbruik op 9 liter zit.
Maar voor de rest is dit een wagen met veel uitstraling een zacht rijcomfort. Het is wel geen racewagen, maar als cabrioliefhebber ben je je daar wel van bewust. Veel rijplezier... en laat de zon maar schijnen!

Uitvoering1.6 COSMO
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand8.375 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor8
  
  

, datum: 29 november 2013

Ervaring met auto: De cascade heeft voor ons een nadeel: zelf ben ik lang en mijn vrouw klein. Zij krijgt kramp van de stoelen omdat deze heel schuin staan. We hebben ze dus laten verhogen, ze staan nu vlakker ik hoop nu dat ik van de zomer niet teveel in de wind zal zitten.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
DealerDe Bliek

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

Op zoek naar meer Opel Cascada?

Bezoek ook het forum in: