15 september 2016
Opel Cascada

Opel Cascada

Opel Cascada nu als Supreme

Autozine
15 september 2016 | Opel introduceert een speciale uitvoering van de Cascada, bedoeld voor wie in elk jaargetijde extra flair verwacht van zijn cabriolet. Alle details en kleurschakeringen in de Cascada Supreme zijn precies uitgekiend en op elkaar afgestemd. Binnenkort is de vierpersoonscabriolet beschikbaar in de kleuren 'Pull Me Over Red', 'Summit White' en 'Black Meet Kettle'.

Op zoek naar een Opel Cascada?
bynco heeft er 4 vanaf € 16.595,-

Opel Cascada

De drie carrosseriekleuren worden geaccentueerd door een zwarte grille, zwarte spiegelkappen en 20-inch lichtmetalen wielen in twee tinten glanzend zwart. De omlijsting van de mistlampen en de 'Blitz' in het Opel-logo zijn uitgevoerd in carrosseriekleur. De zwarte softtop is in 17 seconden te openen bij snelheden tot 50 km/u.

Opel Cascada

De stiksels van de bekleding van de stoelen, de deurpanelen en het dashboard zijn met rood geaccentueerd, geïnspireerd door de kenmerkende rode lijn over de flanken van Opels designstudie GT Concept. De naden van de bekleding van het stuurwiel, de middenconsole en de versnellingspook zijn afgewerkt in bijpassend zwart. De inzetten in het dashboard zijn afgewerkt in pianozwarte lak. Verwarmbare, ergonomische AGR-stoelen bekleed met Siena-leder en een driespaaksstuurwiel zijn opties.

De Opel Cascada Supreme beleeft zijn wereldpremière op de Autosalon van Parijs die van 1 tot en met 16 oktober wordt georganiseerd. De prijzen van de Cascada Supreme worden later bekend gemaakt.

Opel Cascada Opel Cascada als SupremeOpel Cascada als Supreme
27 maart 2017
Buick introduceert CascadaBuick introduceert Cascada
13 januari 2015
Nieuwe uitvoeringen voor Opel CascadaNieuwe uitvoeringen voor Opel Cascada
23 december 2013
Opel Cascada krijgt 200 pk turbomotorOpel Cascada krijgt 200 pk turbomotor
8 augustus 2013
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

KM-kosten

Forum