6 april 2016
Opel Adam

Opel Adam

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELF bekend

Autozine
6 april 2016 | De stemmen zijn geteld en de jury heeft gekozen. De Opel ADAM ontworpen door Ilvy Gielen uit 's-Hertogenbosch is de Nederlandse winnaar van de online campagne #ADAMYOURSELF. De carrosseriekleur van de Opel ADAM 'Ilvy' is Red 'n' Roll, het dak heeft de kleur I'll be Black en aan de voorzijde is een witte logostrip aangebracht. Deze speciale uitvoering wordt komend najaar in een beperkte oplage en exclusief voor de Nederlandse markt geproduceerd.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 12 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Met de online campagne #ADAMYOURSELF ging Opel op zoek naar het meest aansprekende en unieke ADAM-design. Vanaf december vorig jaar kon iedereen in de twaalf deelnemende landen via de website AdamYourself.com zijn of haar ultieme Opel ADAM samenstellen en vrienden via social media uitnodigen om te stemmen.

Opel Adam

Met ruim 3,3 miljoen bezoekers, meer dan 100.000 ADAM-designs en 2,6 miljoen stemmen was #ADAMYOURSELF een succes. De online campagne werd aangejaagd door tien bekende social media influencers uit Europa, onder wie beautyvlogger Mascha Feoktistova, die Nederland vertegenwoordigde. Een jury van Opel-vertegenwoordigers en de influencers kozen per land de winnende creatie uit de tien populairste designs van dat land.

Behalve dat de Opel ADAM 'Ilvy' daadwerkelijk in productie gaat, speelt bedenkster Ilvy Gielen met haar ADAM-design ook de hoofdrol in de Nederlandse reclamecampagne. De twaalf nationale winnaars reizen binnenkort naar Berlijn, waar ze vanuit een exclusieve ADAM-loft deelnemen aan video- en fotoshoots.

Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
Opel Adam Rocks S kost 24.995 euroOpel Adam Rocks S kost 24.995 euro
7 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum