18 januari 2016
Opel Adam

Opel Adam

Opel Adam nu ook als Unlimited

Autozine
18 januari 2016 | De Opel Adam is verregaand te personaliseren, maar met de nieuwe Unlimited-versie gaat Opel nog een stap verder. Met de komst van deze nieuwe uitvoeringen zijn ook de laatste configuratiebeperkingen van de baan. De Unlimited is er vanaf 16.495 euro.

De Opel Adam Unlimited is leverbaar met nieuwe carrosseriekleuren, waaronder Orange Alert, Brownian Rhapsody en Greyzilla. Tevens is het dak nu ook leverbaar in de kleur Dancing Green, eventueel in combinatie met het 'Extreme Carbon'-pakket voor de buitenspiegelkappen en logostrip. Of met 17-inch lichtmetalen 'Swiss Blade'-wielen.

Opel Adam

Elke Unlimited-uitvoering is standaard uitgerust met verchroomde instaplijsten en deurgrepen, evenals stoelbekleding in Morocanna en airconditioning. Het nieuwste IntelliLink-infotainmentsysteem met smartphone-integratie via Apple CarPlay en Android Auto is optioneel.

En niet te vergeten: de Adam Unlimited is standaard uitgerust met Opel OnStar. De persoonlijke connectiviteits- en hulpverleningsdienst maakt van de Adam een mobiele 4G/LTE Wi-Fi Hotspot. Opel OnStar biedt daarnaast een pakket servicediensten, zoals automatische respons bij een aanrijding, pechhulp, bijstand na diefstal en voertuigdiagnose via de smartphone-app myOpel.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 19 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
Opel Adam Rocks S kost 24.995 euroOpel Adam Rocks S kost 24.995 euro
7 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum