30 maart 2016
Opel Adam

Opel Adam

Telefoon nu draadloos te laden in Opel Adam

Autozine
30 maart 2016 | De Opel ADAM is voortaan optioneel leverbaar met een draadloze telefoonoplader. Er is dan geen oplaadkabel meer nodig. Het draadloos oplaadsysteem is binnen handbereik gepositioneerd in de middenconsole vlak voor de versnellingspook. Door de smartphone op de juiste plek te leggen kan het opladen beginnen.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 12 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

De draadloze telefoonoplader maakt gebruik van magnetische inductie. Op vrijwel alle uitvoeringen van de Opel ADAM, en binnenkort ook op de Opel Corsa, is het draadloos oplaadsysteem optioneel leverbaar voor €135,- inclusief BTW. Om draadloos te kunnen laden is een telefoon nodig met een zogenaamde Qi-ontvanger of Powermat-functie. In sommige smartphones is deze techniek standaard ingebouwd, voor andere toestellen (o.a. iPhone) is een externe ontvanger noodzakelijk.

Opel Adam

Met de draadloze telefoonoplader in combinatie met het IntelliLink infotainmentsysteem, inclusief Bluetooth en Apple CarPlay, onderscheidt de Opel ADAM zich op het gebied van connectiviteit. De WiFi-hotspot en Opel OnStar zorgen ervoor dat ADAM-rijders volledig 'connected' zijn zonder dat er een kabel aan te pas komt.

AutoCoach
Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
Opel Adam Rocks S kost 24.995 euroOpel Adam Rocks S kost 24.995 euro
7 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum