11 december 2015
Opel Adam

Opel Adam

Opel zoekt ontwerpers voor Adam

Autozine
11 december 2015 | Met de nieuwe online campagne gaat Opel op zoek naar het meest aansprekende en unieke ADAM-ontwerp. Op de website AdamYourself.com kan iedereen zijn of haar eigen ADAM samenstellen en vrienden via Facebook uitnodigen om op zijn of haar gestylde ADAM te stemmen. Het winnende ontwerp zal door Opel als Limited Edition op de markt worden gebracht.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 17 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

De aftrap voor de campagne vond een week terug plaats in Opels voormalige productiehal K48 in Rüsselsheim. Dat gebeurde samen met geselecteerde persoonlijkheden uit de (digitale) modewereld.

Opel Adam

Mark Adams, Vice President Design Europe, en zijn ontwerpteam openden de creatieve ruimte voor de gasten. Vervolgens verwelkomden Opel CEO dr. Karl-Thomas Neumann en CMO Tina Müller hen tijdens het evenement waarop ook de website van de campagne live ging in de verschillende Europese landen: AdamYourself.com.

Een jury van Opel-vertegenwoordigers en de tien Europese specialisten zal de winnende creaties van elk land kiezen. Vanaf het najaar van 2016 zullen de winnende ADAM's in beperkte oplage als unieke Limited Edition uitvoeringen geproduceerd worden. Bovendien spelen de winnaars met hun persoonlijke ADAM-design de hoofdrol in de nationale reclamecampagnes.

Opel Adam Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel Adam Rocks S kost 24.995 euroOpel Adam Rocks S kost 24.995 euro
7 juli 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum