6 juni 2013
Opel Adam

Opel Adam

Opel ontwikkelt iPad app voor Adam

Autozine
6 juni 2013 | Opel heeft een iPad app ontwikkeld rondom de Adam. Met het videospel van de Opel ADAM app configureren gebruikers in een vingerknip hun nieuwe auto. Personalisatie is een van de  trends in de autowereld. Daarom creëerde Opel een te downloaden applicatie waarmee gebruikers op een dynamische en prettige manier hun droomauto kunnen samenstellen.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 12 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

De gebruikers kiezen eerst uit 50 verschillende, auto's, die Opel zelf gepersonaliseerd heeft. Die kunnen ze testen in een virtueel rijparcours, net zoals in de meeste videospelletjes. Zodra ze een auto gekozen hebben, kunnen ze ermee naar de Opel configurator om hun droomauto verder aan te passen en af te ronden.

Opel Adam

De Opel ADAM app combineert 3D- en 2D-weergave, vogelperspectief, nachtmodus en 360° beelden van de auto en zijn omgeving. Tijdens het videospel besturen de gebruikers de auto door hun iPad aan beide zijden vast te nemen, zodat de tablet een virtueel stuur wordt. De ervaring wordt versterkt door realistische details, zoals bewegende lichteffecten, voor- en achterlichten in nachtmodus, reflecterende velgen en turboboost.

Voor een nog completere ervaring biedt de app ondersteuning voor Retina en kan de bestuurder een soundtrack kiezen en remixen om tijdens de rit naar te luisteren. De gebruikers kunnen hun configuratie via de app ook delen op sociale media en hun keuzes online bespreken met vrienden.

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum