7 maart 2013
Opel Adam

Opel Adam

Opel Adam nu met Siri Eyes Free

Autozine
7 maart 2013 | De Opel ADAM zal met het IntelliLink infotainmentsysteem beschikbaar zijn met ondersteuning voor Siri, een spraakgestuurde assistent. Via de stuurwielbediening kunnen klanten met een iPhone waar op iOS 6 draait, Siri de instructie geven een aantal taken uit te voeren terwijl ze veilig de ogen op de weg en de handen aan het stuur houden. Deze nieuwe functie wordt gedemonstreerd in alle ADAMs op de Opelstand tijdens de autoshow van Genève (Palexpo, Hall 2, 7-17 maart 2013) en zal al vanaf april 2013 beschikbaar zijn voor alle ADAM-bestuurders.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 17 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Bestuurders koppelen via Bluetooth hun iPhone aan het IntelliLink infotainment systeem en gebruiken de knop voor spraakassistentie op het stuur om een sessie met Siri in de Eyes Free-modus te starten en te beëindigen.

Opel Adam

In de Opel ADAM die uitgerust is met het IntelliLink infotainment systeem kunnen bestuurders Siri in de Eyes Free-modus gebruiken om:

  • Spraakgestuurd, hands-free te bellen naar contacten in de iPhone
  • Muziek te beluisteren uit de iTunes-bibliotheek van de iPhone
  • Een iMessage, sms of e-mail te beluisteren, te schrijven en te verzenden naar een telefoonnummer of een persoon uit de contactenlijst
  • De kalender te raadplegen en afspraken toe te voegen

Op de autoshow van Genève kunnen bezoekers de volle mogelijkheden van IntelliLink in de nieuwe ADAM onderzoeken en ervaren: TuneIn, een wereldwijde radio-app, BringGo, een volledige navigatie-app, en Stitcher, een wereldwijde, internetgebaseerde podcastradio.

Opel's IntelliLink is een optie (395 euro). De standaard infotainmentuitrusting in de ADAM JAM, ADAM GLAM en ADAM SLAM is een CD 3.0 BT-systeem met radio en cd-speler, Bluetooth- en USB-aansluiting en een handsfree functie. Net als IntelliLink kan de dubbele AM/FM-radiotuner gecombineerd worden met digitale DAB-radio.

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum