14 januari 2015
Opel Adam

Opel Adam

Opel ADAM leverbaar met Swing Top en Easytronic

Autozine
14 januari 2015 | Opel breidt het aanbod van de ADAM uit. Het model is nu ook leverbaar met het elektrische Swing Top-vouwdak, dat tot nu toe was voorbehouden aan de Opel ADAM Rocks. Voor het eerst is de Opel ADAM nu ook leverbaar met een automatische transmissie. De nieuw ontwikkelde Easytronic 3.0-versnellingsbak is beschikbaar in combinatie met de 1.4 ecoFLEX-benzinemotor.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 19 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Met het elektrisch bedienbare Swing Top-dak benadert de Opel ADAM de rijbeleving van een cabriolet. Het stoffen dak schuift in vijf seconden open tot aan de C-stijl en heeft daardoor geen invloed op de bagageruimte. Het openen en sluiten kan bovendien bij snelheden tot 140 km/u. De ingenieurs van Opel hebben extra aandacht besteed aan de kwaliteit van de Swing Top. Dankzij het gebruik van meerdere lagen, waaronder een laag neopreen, is het dak uiterst stevig en duurzaam. De kap staat ook garant voor optimale geluidsisolatie. De Opel ADAM met Swing Top is leverbaar voor een meerprijs van
€ 1.495,-.

Opel Adam

De Easytronic 3.0 is een gloednieuwe automatische transmissie. Het is voor het eerst dat de Opel ADAM beschikbaar is met een automaat. De gerobotiseerde vijfversnellingsbak kent de geringe inwendige wrijving voor een gunstig verbruik. Tijdens de ontwikkeling van deze derde generatie Easytronic lag de nadruk ook op een adequate gasrespons, kortere schakeltijden en verbeterde efficiency.

De Easytronic 3.0 is gekoppeld aan de 64 kW (87 pk) sterke 1.4 ecoFLEX benzinemotor. De nieuwe versnellingsbak verlaagt het brandstofverbruik met 0,4 l/100 km in de gecombineerde cyclus (NEDC), wat overeenkomt met een CO2-reductie van10 g/km ten opzichte van de handgeschakelde versie. De nieuwe Opel ADAM 1.4 ecoFLEX Start/Stop Easytronic verbruikt 4,7 l/100 km met een CO2-uitstoot van 109 g/km. Hij is per direct leverbaar vanaf € 16.795,-.

Opel Adam
AutoCoach
Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum