17 augustus 2012
Opel Adam

Opel Adam

Opel Adam debuteert in Parijs

Autozine
17 augustus 2012 | Opel kiest Parijs, de hoofdstad van de mode, voor de wereldpremière van de gloednieuwe ADAM. Op de "Mondial de l'Automobile" (van 29 september tot 14 oktober 2012) wordt het individualiseringspotentieel van de modieuze ADAM voor het eerst live aan het publiek voorgesteld. Een uitgebreide collectie ADAM-modellen met een aantal van de vele afwerkingen, decors, wielen en gepersonaliseerde combinaties worden tentoongesteld voor de bezoekers van de Opel-stand in Hall 5.2 (standnummer 501).

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 17 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Meer dan 1,5 miljoen bezoekers worden verwacht op de "Mondial de l'Automobile", de populairste autotentoonstelling ter wereld, en al die personen zouden hun eigen, unieke, gepersonaliseerde ADAM kunnen samenstellen dankzij de vele combinatiemogelijkheden.

Opel Adam

Wie niet in Parijs komt, kan thuis zijn eigen Opel ADAM samenstellen met de nieuwe configurator, die op de dag van de première gelanceerd zal worden op Opel.nl Op dat moment worden ook de verkoopprijzen aangekondigd en kunnen de eerste bestellingen geplaatst worden.

Er zullen interactieve schermen worden opgesteld op verschillende punten op de 2.014 m2 grote stand van Opel, zodat de bezoekers alle mogelijkheden kunnen ontdekken, zoals het nieuwe "My Media" onboard infotainmentsysteem van de ADAM: "My Media" integreert de smartphone van de eigenaar in de auto en stelt zo internetapplicaties beschikbaar in de passagiersruimte. ADAM biedt dergelijke smartphoneconnectiviteit voor zowel Apple iOS als Android besturingssystemen.

De nieuwe, chique auto van Opel is bijna 3,70 meter lang en is daarmee bedoeld voor in de stad. Zijn opvallende en kenmerkende 'zwevende' dak, dat visueel onafhankelijk is van de carrosserie, maakt de weg naar een uitvoering in twee kleurschakeringen vrij.

In plaats van de welbekende uitrustingsniveaus biedt de Opel ADAM keuze uit drie verschillende, uiterst geïndividualiseerde moods of werelden: JAM is onconventioneel, modieus en kleurrijk, GLAM is eerder elegant, verfijnd en geraffineerd, terwijl SLAM bij een energieke en sportieve houding past.

De Opel ADAM zal aanvankelijk verkrijgbaar zijn met drie benzinemotoren (1,2 l 51 kW/70 pk, 1,4 l 64 kW/87 pk en 1,4 l 74 kW/100 pk). Alle motoren worden geleverd met een ecoFLEX-pakket inclusief brandstofbesparende start/stop-technologie.

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum