14 augustus 2013
Opel Adam

Opel Adam

Nieuwe personalisatiemogelijkheden voor Opel Adam

Autozine
14 augustus 2013 | De Opel Adam zal de komende maanden zijn titel als personalisatiekampioen verdedigen, met nog meer mogelijkheden voor in- en exterieur. Opel zal tijdens de autotentoonstelling (IAA) in Frankfurt van 12 tot 22 september een preview geven van wat de klanten kunnen verwachten. De Adam zal op de Opel-stand in Hal 8 tentoongesteld worden in twee nieuwe carrosseriekleuren met een nieuwe dakkleur, nieuwe wielen en nieuwe grafische elementen. Binnenin heeft de hippe stadsauto een nieuwe afwerking voor het instrumentenpaneel, de middenconsole en de deuren, een nieuwe stoelbekleding en extra dakbelijning.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 17 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Opel breidt het Adam-gamma uit met de nieuwe carrosseriekleuren in chique Mahogany Brown en opvallend Arden Blue. De nieuwe dakkleur, een levendig, groen-beige glinsterend Limelight Green, is een echte blikvanger. Zoals te zien zal zijn op een witte Adam op de Opel-stand van de IAA, is de dakkleur ook verkrijgbaar voor de grillelijst en de buitenspiegelbehuizingen. Adam-klanten kunnen deze nieuwe kleuren ook binnenin de auto brengen met decorelementen en een bedrukt instrumentenpaneel. Het uitgebreide gamma van nieuwe opties zal vanaf januari 2014 beschikbaar zijn.

Opel Adam

Opels personaliseerbare en vriendelijk geprijsde (395 euro) IntelliLink Infotainmentsysteem zorgt ervoor dat nieuwe mediaformaten, zoals smartphones en apps in de auto beschikbaar zijn. Een groot voordeel is dat IntelliLink compatibel is met zowel Apple iOS- als Android smartphones. IntelliLink biedt in de Adam toegang tot de Tune-in app voor wereldwijde radio-ontvangst, de navigatie-app BringGo en Stitcher, een wereldwijde podcast internetradio app.

De Adam biedt ook uitgebreide ondersteuning voor Siri Eyes-Free op iPhones. De bestuurders van de Adam kunnen Siri vertellen wat ze willen en de intelligente digitale assistent helpt hen vervolgens, zodat ze hun handen veilig op het stuur en hun ogen op de weg gericht kunnen houden.

Opel Adam Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum