20 oktober 2013
Opel Adam

Opel Adam

DJ Hardwell ontvangt Opel Adam Hardwell Edition

Autozine
20 oktober 2013 | Op zaterdag 19 oktober, pal voor middernacht, zag Robbert van de Corput, alias DJ Hardwell, een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Hij werd door DJ Mag verkozen tot de beste DJ ter wereld. Dat viel prachtig samen met de overhandiging van de Opel ADAM Hardwell Edition 001, pal voor zijn optreden in de Passenger Terminal Amsterdam, in het kader van het Amsterdam Dance Event. Deze gelimiteerde ADAM is vernoemd naar Hardwell, de Nederlandse DJ die de laatste jaren met een enorme opmars bezig was in de internationale dance scene. Met in het afgelopen weekend een climax van jewelste: de verkiezing tot de allerbeste DJ ter wereld én trots eigenaar van zijn eigen Opel ADAM Hardwell Edition.

De Opel ADAM Hardwell Edition is uitgerust als 1.4 ecoFLEX met 74 kW (100 pk) vermogen, en hij onderscheidt zich door zijn witte dak en exclusieve Hardwell-striping op de zijkant van de auto. De naam van de DJ keert verder terug in de rugleuningen van de met leder beklede stoelen. En uiteraard is de Opel ADAM Hardwell Edition voorzien van IntelliLink-technologie. Met het IntelliLink-systeem kan de bestuurder via zijn smartphone niet alleen luisteren naar zijn eigen favoriete muziek maar ook naar radioshows en podcasts op het internet. Het alles-in-één multimediasysteem omvat een 7-inch lcd-touchscreen, dat behalve muziek ook foto's, video's en apps weergeeft.

Opel Adam

Hardwell gaf ruim voor zijn uitverkiezing al volop aandacht aan de ADAM en de Hardwell Edition, via televisie en radio. Het thema, 'What's your mix?', was een verwijzing naar de enorme variatie aan samenstellingsmogelijkheden, waardoor iedereen zijn of haar eigen ADAM kan samenstellen.

Van de honderd exemplaren van de ADAM Hardwell Edition was nummer 001 bestemd voor Hardwell zelf. Zijn fans hoeven niet achter te blijven. De ADAM Hardwell Edition kost € 18.495,-.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 19 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum