23 mei 2013
Opel Adam

Opel Adam

DJ Hardwell onthult gelijknamige versie Opel Adam

Autozine
23 mei 2013 | Aan de vele mogelijke versies van de ADAM voegt Opel nog een uitvoering toe: de Hardwell Edition. Deze zeer exclusieve uitvoering is vernoemd naar Hardwell, de Nederlandse dj die het gezicht van de ADAM is en recent verkozen werd tot de nummer 6 dj van de wereld. Hardwell onthulde op dinsdagavond 22 mei onder applaus van zijn fans de conceptversie van de Opel ADAM Hardwell Edition in de ADAM Store in Amsterdam.

Opel brengt na de zomer een gelimiteerd aantal van honderd exemplaren van de ADAM Hardwell Edition op de Nederlandse markt. De auto die Hardwell (die in het echte leven Robbert van de Corput heet) onthulde, is officieel een concept, maar komt in grote lijnen overeen met de productieversie. De Opel ADAM Hardwell Edition is uitgerust als 1.4 ecoFLEX met 74 kW (100 pk) vermogen, en hij onderscheidt zich door zijn witte dak en exclusieve Hardwell-striping op de zijkant van de auto.

Opel Adam

De naam van de dj keert verder terug in de rugleuningen van de met leder beklede stoelen. En uiteraard voorziet Opel de ADAM Hardwell Edition van IntelliLink-technologie. Met het IntelliLink systeem kan de bestuurder via zijn smartphone niet alleen luisteren naar zijn eigen favoriete muziek maar ook naar radioshows en podcasts op het internet. Het alles-in-één multimediasysteem omvat een 7-inch lcd-touchscreen, dat behalve muziek ook foto's, video's en apps weergeeft.

De geluidskwaliteit van de speakers die bij het IntelliLink-multimediasysteem horen, kan de goedkeuring van Hardwell zeker wegdragen: "Het geluid is supergoed. Dat is voor mij heel belangrijk. Nog nooit heb ik zo'n complete auto gereden – alles zit erop en eraan, tot stuurwielverwarming en een parkeerhulpsysteem aan toe".

Met de onthulling van de ADAM Hardwell Edition gaf de 25-jarige dj tegelijkertijd het startsein van een grote landelijke televisie- en radiocampagne rond de Opel ADAM. Het thema hiervan luidt "What's your mix?" en is een verwijzing naar de enorme hoeveelheid accessoires voor de ADAM. Hierdoor hoeven geen twee Opels ADAM hetzelfde te zijn.

Opel Adam

De presentatie van de Opel ADAM Hardwell Edition werd bijgewoond door 25 Hardwell-fans met introducé. Zij deden mee aan de actie ‘Unlock the Mix' op de Facebook-pagina van Opel Nederland, die in totaal ruim drieduizend deelnemers trok. De fans konden tijdens de onthulling van de ADAM Hardwell Edition met hun favoriete dj op de foto. En na afloop van de presentatie trakteerde Hardwell zijn fans op een opzwepende dj-set. Een exclusief optreden voor een zeer selectief groepje fans in hartje Amsterdam.

Van de honderd exemplaren van de ADAM Hardwell Edition is nummer 001 bestemd voor Hardwell zelf.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 19 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum