10 januari 2013
Opel Adam

Opel Adam

Adam Store opent deuren in Amsterdam

Autozine
10 januari 2013 | De Opel Adam is al ruim voordat hij in de showroom staat voor iedereen te zien, voelen en 'proeven'. De chique, compacte stadsauto en personalisatiekampioen van Opel maakt vanaf zaterdag 12 januari aanstaande zijn opwachting in de unieke Adam store aan de Nieuwezijds Voorburgwal 262 in hartje Amsterdam. De Adam Store is zeven dagen per week geopend.

Op zoek naar een Opel Adam?
bynco heeft er 12 vanaf € 8.445,-

Opel Adam

Bezoekers ervaren in de bijzondere winkel niet alleen de Opel Adam en zijn vele gedaanten, ook maken interactieve belevingselementen, een unieke fotobooth en een exclusieve tijdschriftenverzameling deel uit van de store. Deze zal bovendien gedurende de openingsperiode transformeren van de ene 'mood' in de andere. Met andere woorden: van Adam GLAM tot Adam JAM en van Adam JAM tot Adam SLAM.

Opel Adam

De winkel, die geopend zal zijn tot 1 april, bestaat uit twee verdiepingen, die via een grote raampartij goed zichtbaar zijn in het straatbeeld. Op de benedenverdieping staat de Opel Adam in volle glorie en hier kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de Opel Adam, onder meer via het interactieve touch screen en de vele mogelijkheden om zijn of haar eigen Adam samen te stellen. Opvallende eye catcher in de store is de wand met Adam boxes, die de personalisatiemogelijkheden van Opels jongste telg visualiseren.

Op de bovenverdieping van de Adam Store vinden de bezoekers niet alleen een unieke tijdschriftenverzameling en een koffiebar, ook kan men zich daar in een opvallende fotobooth laten vastleggen met de Opel Adam.

De Adam Store bevindt zich in het hart van de hoofdstad, op een steenworp van de Dam, midden in het drukste winkelgebied in Amsterdam, op loopafstand van het Centraal Station. De bezoeker heeft tevens de gelegenheid een proefrit te maken, hetzij ter plekke af te spreken, hetzij vooraf ingepland via Opel.nl.

Opel Adam

Tegelijk met de opening van de winkel, heeft Opel de ambassadeur van de Adam voorgesteld. De Nederlandse "DJ Hardwell" is vanaf nu het gezicht van de Adam. "DJ Hardwell" is de huidige nummer 6 DJ in de wereld en moet er voor gaan zorgen dat Opels lifestyle model meer bekendheid gaat krijgen binnen de belangrijkste doelgroep voor de driedeurs van Opel: jongeren tot 35 jaar.

AutoCoach
Winnaar online campagne #ADAMYOURSELFWinnaar online campagne #ADAMYOURSELF
6 april 2016
Telefoon draadloos opladen in Opel ADAMTelefoon draadloos opladen in Opel ADAM
30 maart 2016
Opel Adam nu ook als UnlimitedOpel Adam nu ook als Unlimited
18 januari 2016
Opel zoekt ontwerpers voor AdamOpel zoekt ontwerpers voor Adam
11 december 2015
 

Info

Test

Techniek

Prijs

Occasions

Forum