20 oktober 2005
 

Nissan

Nissan onthult acht auto's op Tokyo Motor Show

Autozine
20 oktober 2005 | Nissan pakt flink uit op de Tokyo Motor Show 2005. Maar liefst acht nieuwe autos worden aan het publiek voorgesteld, waaronder vijf opvallende conceptauto's.
AutoCoach
Info

De Nissan GT-R Proto is één van de conceptauto's. Deze auto geeft de ontwerprichting aan voor de volgende generatie GT-R. De GT-R PROTO is een duidelijke indicatie van het uiteindelijke design van het productiemodel dat in 2007 wordt gelanceerd: de eerste echt nieuwe Nissan GT-R sinds acht jaar.

Nissan

Nissan trekt verder de aandacht met de Pivo, een uiterst compacte en fantasierijke auto die wordt aangedreven door een elektromotor. Ook de Foria valt op. Deze compacte coupe combineert een krachtig ontwerp met elegantie.

De beursstand van Nissan draait om drie themas: Rijplezier, Modern leven en Innovatieve technologie. Het thema Rijplezier hangt samen met het feit dat Nissan naar eigen zeggen auto's wil bouwen die een genot zijn om mee te rijden, ongeacht de carrosserievorm of de grootte van de auto. Modern leven is een nieuw concept dat de nadruk legt op een geavanceerd ontwerp van het auto-interieur. De wens van de klant en het milieu zijn de pijlers waarop het derde thema Innovatieve technologie is gebaseerd.

Nissan
XLLease
Nissan onthult TownstarNissan onthult Townstar
28 september 2021
Nissan verkoopt 250.000e EV in EuropaNissan verkoopt 250.000e EV in Europa
6 september 2021
Nissan versnelt elektrificatieNissan versnelt elektrificatie
27 augustus 2021
Nissan onthult EV36ZeroNissan onthult EV36Zero
1 juli 2021