22 maart 2013
 

Nissan

Nissan begint videokanaal: Nismo.tv

Autozine
22 maart 2013 | Nissan en videowebsite YouTube slaan de handen ineen en introduceren het gloednieuwe videokanaal NISMO.TV op 's werelds grootste online platform. YouTube-gebruikers kunnen hier het hele jaar door de autosportactiviteiten van Nissan van dichtbij volgen. NISMO.TV biedt onder meer live streaming video's en exclusieve beelden van achter de schermen.
Info

Op NISMO.TV komen behalve de traditionele autosportactiviteiten van Nissan ook innovatieve projecten voorbij. Dat zijn bijvoorbeeld beelden van de experimentele raceauto met elektrische aandrijving waarmee Nissan in 2014 wil deelnemen aan de 24-uursrace van Le Mans. Ook de Nissan PlayStation GT Academy, de talentenjacht die het gamers mogelijk maakt échte autocoureurs te worden, komt aan de orde op NISMO.TV.

Nissan

NISMO.TV volgt de winnaars van de Nissan PlayStation GT Academy op de voet en doet verslag van hun inspanningen om het virtuele circuit te verruilen voor het echte. Ook de doorgewinterde coureurs van Nissan Motorsport verschijnen regelmatig voor de camera's van NISMO.TV.

Als onderdeel van de samenwerking prijkt het logo van YouTube op de Nissan GT-R NISMO GT3. Lucas Ordoñez (de winnaar van de eerste Nissan PlayStation GT Academy in 2008) bestuurt deze Nissan GT-R YouTube in het FIA GT-kampioenschap van 2013 samen met Nissan-coureur Alex Buncombe.
In de Blancpain Endurance Series, langeafstandsraces op onder meer het circuit van Silverstone en de Nürburgring, wordt Ordoñez bijgestaan door Steve Doherty, de winnaar van de Nissan PlayStation GT Academy van vorig jaar.

Wittebrug
Nissan onthult TownstarNissan onthult Townstar
28 september 2021
Nissan verkoopt 250.000e EV in EuropaNissan verkoopt 250.000e EV in Europa
6 september 2021
Nissan versnelt elektrificatieNissan versnelt elektrificatie
27 augustus 2021
Nissan onthult EV36ZeroNissan onthult EV36Zero
1 juli 2021