4 december 2009
 

Vredestein

Vredestein op de Miljonair Fair

Autozine
4 december 2009 | Vredestein heeft de Miljonair Fair in Amsterdam gekozen als het platform om het nieuwe concept "Premium Styling by Vredestein" in Nederland officieel te introduceren. Dit concept is gericht op high performance banden voor de high end markt van exclusieve auto's.
Info

De adviezen en creaties van premium autostylers, ook wel 'veredelaars' genoemd, zijn een belangrijke schakel in dit Vredestein concept. Er zijn bandenmaten beschikbaar die worden gemonteerd op bijvoorbeeld Aston Martin, BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz, of Porsche.

Geheel in stijl presenteert Vredestein een zeer exclusieve auto op haar stand: de Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont. Een bijzondere samenwerking tussen autostyler Carlsson en leerfabrikant Aigner. Deze speciale editie van de Mercedes S-klasse heeft een V12 motor met een inhoud van 5.980 cc. Dit levert een vermogen op van 705 pk. Het interieur is voorzien van wit Aigner-leer. Vredestein is tijdens de Miljonair Fair te vinden in de Holland Hal, standnummer 68.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021