8 februari 2008
 

BandenKiezer.nl

Vredestein lanceert website BandenKiezer.nl

Autozine
8 februari 2008 | Vredestein heeft de website BandenKiezer.nl gelanceerd. Op deze website wordt uitleg gegeven over het juiste gebruik van banden bij verschillende situaties en kan iedereen een advies krijgen op zijn of haar eigen situatie toegespitst. De website is bedoeld om meer informatie te verschaffen over hoe een band de verkeersveiligheid vergroot.

Dat verschillende type auto's verschillende banden nodig hebben, weet iedereen. Maar het is ook van belang welke rijstijl de bestuurder heeft, hoeveel kilometers per jaar er worden afgelegd en of er wel of niet mee wordt gereden in de winter. Via bandenkiezer.nl krijgt iedereen persoonlijk advies.

Het is ook mogelijk om op BandenKiezer.nl een advies te krijgen over welke band nu geschikt is voor welk voertuig. Een bandenwijzer waarbij de bezoeker, het merk, type en uitvoering van de auto invult wijst de verschillende opties aan. Verder is het mogelijk een dealer in de buurt te vinden en tips en informatie te lezen over banden en veiligheid.

KwikFit
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
 

Info