8 februari 2008
 

BandenKiezer.nl

Vredestein lanceert website BandenKiezer.nl

Autozine
8 februari 2008 | Vredestein heeft de website BandenKiezer.nl gelanceerd. Op deze website wordt uitleg gegeven over het juiste gebruik van banden bij verschillende situaties en kan iedereen een advies krijgen op zijn of haar eigen situatie toegespitst. De website is bedoeld om meer informatie te verschaffen over hoe een band de verkeersveiligheid vergroot.
Vandebron

Dat verschillende type auto's verschillende banden nodig hebben, weet iedereen. Maar het is ook van belang welke rijstijl de bestuurder heeft, hoeveel kilometers per jaar er worden afgelegd en of er wel of niet mee wordt gereden in de winter. Via bandenkiezer.nl krijgt iedereen persoonlijk advies.

Het is ook mogelijk om op BandenKiezer.nl een advies te krijgen over welke band nu geschikt is voor welk voertuig. Een bandenwijzer waarbij de bezoeker, het merk, type en uitvoering van de auto invult wijst de verschillende opties aan. Verder is het mogelijk een dealer in de buurt te vinden en tips en informatie te lezen over banden en veiligheid.

Remschijf.nl
Nieuwe PHEV voor Porsche PanameraNieuwe PHEV voor Porsche Panamera
20 oktober 2020
CUPRA introduceert Leon PHEVCUPRA introduceert Leon PHEV
16 oktober 2020
Dacia introduceert Spring ElectricDacia introduceert Spring Electric
15 oktober 2020
Renault introduceert 3 nieuwe hybridesRenault introduceert 3 nieuwe hybrides
15 oktober 2020
 

Info