21 februari 2005
 

Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl voordeligste volgens Geldgids

Autozine
21 februari 2005 | In de Geldgids van maart 2005 is internetverzekeraar Verzekeruzelf.nl getest als een van de vijf voordelige aanbieders van autoverzekeringen in Nederland. Meestal goedkoop betekent volgens Geldgids: "Deze aanbieders bieden het vaakst een voordelige premie".
AutoCoach
Info

Zaken als no-claim, prijs van de auto, regio, aantal kilometers en de vraag of de verzekerde man of vrouw is, zijn van invloed op de hoogte van de premie. Geldgids beveelt aan om punten te tellen met behulp van een tabel waarin punten aan verzekeraars worden toegekend voor ieder van deze factoren. Het advies van Geldgids is om in ieder geval bij de drie verzekeraars met de hoogste totaalscore een offerte aan te vragen. Een oplettende lezer zal ontdekken dat Verzekeruzelf.nl in deze tabel bij iedere mogelijke combinatie als hoogste scoort. De conclusie van de Geldgids is daarom dat iedereen die een autoverzekering af wil sluiten, zeker een offerte bij Verzekeruzelf.nl op moet vragen.

Niet alleen een voordelige premie is belangrijk bij Verzekeruzelf.nl. Tachtig procent van de Schades worden binnen vijf dagen -na vaststelling- afgehandeld. De klanten waarderen deze schade-afhandeling met gemiddeld een 8,1. Uniek is dat de polissen geen opzegtermijn kennen en geen looptijd hebben, men zit nergens aan vast.

Verzekeruzelf.nl is zelfstandig aanbieder van verzekeringen op het internet. Als internetverzekeraar is Verzekeruzelf.nl voor meer dan 90% geautomatiseerd. Dit betekent dat Verzekeruzelf.nl goedkoper en sneller kan werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Verzekeruzelf.nl maakt geen gebruik van een callcenter, alle communicatie verloopt via internet en e-mail. Doordat men zichzelf verzekert en Verzekeruzelf.nl haar kosten laag houdt profiteert men van een lage premie.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021