23 juli 2004
 

Traphic.nl

Verkeerssite traphic.nl gaat van start

Autozine
23 juli 2004 | Energiemaatschappij BP en Vialis Verkeer & Mobiliteit, lanceren 25 juli samen de verkeerswebsite www.traphic.nl. Met de website willen BP en Vialis weggebruikers informeren over de actuele verkeersinformatie en andere mobiliteitszaken.
AutoCoach
Info

Traphic.nl onderscheidt zich ten opzichte van andere verkeerswebsites. De website is uniek omdat de informatie zowel in tekst als op kaart wordt vertoond. Tevens is het mogelijk om persoonlijke voorkeuren in te stellen op regioniveau. Ook worden er camerabeelden getoond van diverse verkeersknooppunten in Nederland.

Deze nieuwe website geeft verder gedetailleerde info over zaken als:

  • files per wegnummer
  • vertragingstijden per wegnummer
  • aangekondigde snelheidscontroles

Op www.traphic.nl zijn ook links opgenomen naar onder andere de BP Routeplanner en mobiele diensten. Vialis en BP zullen de samenwerking in de toekomst verder uitbreiden met gepersonaliseerde diensten met betrekking tot verkeersinformatie. Gebruikers ontvangen dan via e-mail en/of sms op vooraf ingestelde tijdstippen verkeersinformatie over de route die is ingegeven. Echter alleen als er een melding is op deze route (file, vertraging, flits/snelheidscontrole).

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021