19 juni 2014
 

Van der Kooi

Van der Kooi Sportscars neemt nieuw pand in gebruik

Autozine
19 juni 2014 | Aan de A27 bij Houten, heeft Van der Kooi Sportscars domicilie gekozen in eenĀ  nieuw pand van waaruit de verkoopactiviteiten importactiviteiten worden ontplooid voor de Engelse sportwagens van de merken Lotus, Caterham en Noble, en sinds kort Zenos. Dankzij het ruime onderkomen is Van der Kooi Sportscars nu in staat de werkzaamheden uit te breiden met ondermeer een aparte divisie voor de restauratie van klassieke, Engelse sportwagens, een business kantoorunit voor gasten en de inrichting van een ruime, moderne werkplaats.
Info

De activiteiten door Van der Kooi Sportscars namen in 1996 een aanvang toen de officiële distributie van Lotus voor Nederland werd verkregen. Het Engelse sportwagenmerk vormt sindsdien de ruggengraat voor Van der Kooi Sportscars. In het nieuwe automobielbedrijf van Van der Kooi Sportscars in Houten worden alle activiteiten gecentraliseerd die tot voor kort plaatsvonden in de vestigingen in Lochem en Amsterdam.

De officiële opening zal op spectaculaire wijze verricht worden door Clive Chapman, Directeur van Classic Team Lotus en zoon van Lotus-oprichter Colin Chapman.

In de grote showroom is plaats voor 30 tot 40 auto's, zowel nieuw als gebruikt. In de werkplaats en schadeherstel-afdeling staan zes bruggen opgesteld, terwijl de uitrusting nagenoeg nieuw is geoutilleerd.

IkWilVanMijnAutoAf
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021