11 januari 2004
 

Valma rubberstick

Valma rubberstick en -spray beloven langdurige bescherming

Autozine
11 januari 2004 | In de winter vragen verschillende onderdelen van de auto om extra zorg en aandacht voor een probleemloze werking, bijvoorbeeld de ruit- en deurrubbers. Valma heeft in zijn assortiment twee producten die de verschillende rubbers van een auto ook bij lage temperaturen in conditie houden.
Info

De zachte rubberen afsluiting van ruiten en portieren in auto's is kwetsbaar. Zeker wanneer het kwik onder het vriespunt zakt, is het raadzaam deze rubberen delen goed te verzorgen. Wanneer het vriest, is de kans namelijk groot dat verschillende rubberen delen aan elkaar vriezen. Bij het openen van bijvoorbeeld een portier scheurt dan het rubber. Een behandeling met Valma Rubber Stick of met Valma Rubberspray voorkomt dat rubberen delen aan elkaar vriezen.

De Valma Rubberspray verhindert het vastvriezen van deurrubbers, raamrubbers en andere afsluitstrips onder winterse omstandigheden. In de zomer beschermt het bovendien tegen uitdroging, scheurtjes en verkleuring van het rubber. Valma Rubberspray is dus geschikt voor alle jaargetijden.

De prijs van Valma Rubber Stick bedraagt 4,05 euro (incl. BTW). Valma Rubberspray kost 5,95 euro (incl. BTW).

IkWilVanMijnAutoAf
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021