5 juli 2007
 

Urban Twins

Rapduo Urban Twins brengt 50 gepimpte auto's samen

Autozine
5 juli 2007 | "In mijn gepimpte wagen" is de titel van de eerste videoclip van de urbanTwins die op 4 juli is gereleased. Het rapduo, dat al enkele nummers via hun website in MP3 had uitgebracht, laat op deze manier zien dat het ze serieus is. Zij hebben ruim vijftig gepimpte auto's bij elkaar gebracht om de videoclip op te nemen. Veel bling bling, spoilers, bumpers, getinte ramen en neonverlichting vullen het beeld. De videoclip is voor iedereen te zien op youTube.
Info

De urbanTwins onderscheiden zich van andere rapgroepen door hun opvallende voorkomen en ludieke teksten. Er wordt met enige regelmaat en ook in andere filmpjes verwezen naar Hummers, veel geld verdienen en het leven als beroemdheid. Maar het nummer in mijn gepimpte wagen draait vooral om de spectaculair aangepaste auto's en hoge snelheden. "Ik heb de need for speed, wij zijn altijd op tijd" rapt Don Davila, terwijl op de achtergrond racegeluiden te horen zijn. Be Double You ligt de keuze voor de videoclip als volgt toe: "We laten met deze videoclip duidelijk zien wie we zijn en waar we voor staan. Nederland, bereid je voor want de urbanTwins komen eraan".

Om in contact te staan met hun doelgroep wordt gebruik gemaakt van Hyves. Hier werd de release van de videoclip dan ook als eerste bekend gemaakt. Direct hierop plaatsten diverse andere internetters de videoclip ook op hun persoonlijke pagina. Mede daardoor behaalde de clip binnen 24 uur twee zogenaamde "honors" op youTube; een onderscheiding voor de meest bekeken en voor de meest gelinkte video.

XLLease
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021