25 november 2002
 

Turtle Wax Wipes

turtle wax wipes: glans uit een doekje

Autozine
25 november 2002 | Turtle Wax, 's werelds bestverkopende autowas, is sinds kort verkrijgbaar als wipe. Dit is een poetsdoek voorzien van Turtle Wax: even over de lak wrijven en meteen krijgt deze volgens de fabrikant een fraaie, diepe glans. Inwrijven, wachten en langdurig uitpoetsen moet dankzij de Car Wax-wipe tot het verleden behoren.
Info

De Turtle Wax-wipes zijn volgens de producent perfect voor mensen die weinig tijd hebben, maar hun auto wel goed willen verzorgen. Een fraaie glans is nog maar een kwestie van minuten. De waslaag die wordt aangebracht zorgt tevens voor bescherming, wat zeker in de wintermaanden belangrijk is. De was voorkomt dat vuil zich hecht en beschermt de lak tegen de inwerking van strooizout.

Naast de Car Wax-wipes biedt Turtle Wax nog twee nieuwe wipes. De Bug & Tar Remover-wipe is geschikt om hardnekkig vuil weg te poetsen, zoals vogelpoep, teer en ook boomhars en insecten. Even stevig wrijven met de speciale wipe en het lastigste vuil moet even gemakkelijk verdwijnen als glans verschijnt met de andere doekjes. Ook Cockpit Shine is er als wipe: dit doekje reinigt en beschermt kunststof- en rubberonderdelen in het interieur en aan de buitenzijde van de auto. Bedoeld om dashboard en deurpanelen mee te reinigen en daarnaast verkleuring en uitdroging door UV stralen (zon) te voorkomen.

De drie soorten Turtle Wax-wipes vormen samen een verzorgingspakket voor de auto, waarbij snelheid en gemak voorop staan. De wipes zitten in een luchtdichte koker die na het openen hersluitbaar is. In een bus Bug & Tar Remover en Cockpit Shine zitten 25 wipes en een bus Car Wax-wipes bevat zestien doekjes. De nieuwe Turtle Wax-wipes zijn te koop bij de autoaccessoirezaken voor € 8,95 per bus (adviesprijs).

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021