2 november 2007
 

TomTom Map Share en Help Me nu breed beschikbaar

Autozine
2 november 2007 | Meest recente navigatiesoftware nu ook gratis beschikbaar voor TomTom Go 910, TomTom Go 710, TomTom Go 510, TomTom Go 700, TomTom One XL, TomTom One 1st en 2nd Edition.
AutoCoach
Info

TomTom kondigt vandaag aan dat de meest recente navigatiesoftware (die al geïnstalleerd is op de TomTom Go x20 reeks, TomTom One XL productreeksen en de TomTom One 3rd Edition) nu beschikbaar is voor het merendeel van de huidige TomTom gebruikers. Vanaf nu zijn de TomTom Go 910, de TomTom Go 710, TomTom Go 510, TomTom Go 700 en TomTom Go 500, alsmede de TomTom One XL en TomTom One 1st en 2nd Edition compatible met TomTom's meest recente software.

Dit stelt gebruikers in staat deze navigatiesystemen te benutten voor de exclusieve kaartverbeteringstechnologie van TomTom: Map Share. Ook krijgt de gebruiker toegang tot de unieke 'Help Me!' veiligheidstoepassingen.

TomTom's meest recente navigatiesoftware kan gedownload en geïnstalleerd worden via TomTom Home. Als het TomTom systeem is verbonden met TomTom Home, wordt TomTom's nieuwste software gratis aangeboden.

Om TomTom Map Share te kunnen gebruiken, moeten TomTom gebruikers een navigatiesysteem bezitten waarop een kaartversie 6.75 of hoger geïnstalleerd is. Gebruikers met een kaartversie lager dan 6.75 kunnen ook gebruik maken van de voordelen van TomTom Map Share door de laatste kaartversie via TomTom Home aan te kopen. TomTom's meest recente kaarten kunnen nu met een korting van 50% worden aangekocht.

TomTom Map Share is een kaartverbeteringstechnologie die het gebruikers mogelijk maakt direct kaartcorrecties op het systeem uit te voeren. Via TomTom Home, TomTom's gratis desktop softwaretoepassing kunnen Map Share gebruikers tevens kaartcorrecties ontvangen die door de TomTom gemeenschap, bestaande uit 12 miljoen gebruikers, gemaakt zijn. Zo heeft de gebruiker altijd de meest recente kaart.

Het 'Help Me!' menu bevat informatie over de dichtstbijzijnde garage, politiebureau of ziekenhuis en maakt het mogelijk de dichtstbijzijnde hulpdienst te localiseren, ongeacht waar deze zich bevindt. Tevens is het mogelijk om de exacte locatie van de gebruiker op te vragen, zodat deze aan hulpdiensten kunnen worden doorgegeven en er sneller hulp kan worden verleend.

Dutchlease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021