29 juni 2005
 

TomTom

TomTom laat John Cleese je de weg wijzen

Autozine
29 juni 2005 | TomTom, leverancier van persoonlijke navigatiesystemen, heeft de bekende Britse komiek John Cleese gevraagd om route-instructies in te spreken voor de navigatieoplossingen van TomTom. Zijn stem - en diverse andere - kunnen nu gedownload worden door gebruikers met een abonnement op de TomTom PLUS-diensten.
AutoCoach
Info

John Cleese is in Nederland vooral bekend als lid van de Britse comedy-groep Monty Python, als Basil Fawlty in de tv-serie Fawlty Towers en als advocaat Archie Leach in de film A Fish Called Wanda. Hij heeft op zijn eigen onmiskenbare, komische manier een complete set route-instructies voor TomTom ingesproken, die iedere reis gegarandeerd een stuk leuker maken. Met John Cleese als gids komen gebruikers snel, veilig en vrolijk op hun bestemming aan, in de Benelux en heel Europa.

Dit is geweldig, ik ben zelf een enorme Monty Python-fan en ik ben dan ook heel blij dat John Cleese hieraan heeft meegewerkt", zegt Harold Goddijn, CEO van TomTom. "Daarnaast bewijst dit nog eens dat satellietnavigatie echt iets leuks is, voor iedereen. De stem van Cleese herken je meteen en het laat onze klanten zien dat we onze TomTom PLUS-dienst blijven uitbreiden".

Gebruikers met een TomTom PLUS-abonnement kunnen een ruime keuze aan content downloaden, waaronder TomTom Traffic (real-time verkeersinformatie), TomTom Weather (real-time weerberichten), TomTom Safety Cameras (locaties van flitscamera's) en TomTom Voices. De stem van John Cleese kan gedownload worden via www.tomtom.com/plus. De kosten bedragen € 9.95.

Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021