6 oktober 2009
 

TomTom

TomTom komt met nieuw instapmodel: Start

Autozine
6 oktober 2009 | De TomTom Start, verkrijgbaar in zes kleuren, is het nieuwe instapmodel van TomTom. Het apparaat is licht van gewicht, heeft een compact 3.5 inch scherm en wordt geleverd met een geïntegreerde bevestiging. Hiermee past het navigatieapparaat met de geïntegreerde bevestiging in een broekzak, kleine tas of het handschoenenvak in de auto.
AutoCoach
Info

Het vereenvoudigde menu van de TomTom Start biedt gebruikers eenvoudig toegang tot de database van flitslocaties en duizenden nuttige plaatsen die al op het apparaat zijn geïnstalleerd.

Gebruikers die hun apparaat een persoonlijker tintje willen geven, kunnen met behulp van de TomTom HOME desktop software een ruim aanbod aan content downloaden, zoals opstartschermen en een hele reeks speciale stemmen.

De TomTom Start standard edition is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Alleen de TomTom Start met Europese kaart is ook verkrijgbaar in de witte kleur. De TomTom Start met een regionale kaart is in de detailhandel verkrijgbaar voor 129 euro en de versie met een Europese kaart voor 159 euro. Verwisselbare covers (StartSkins) zijn verkrijgbaar voor €14.95 per kleur.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021