26 april 2005
 

TomTom

TomTom kondigt upgrade voor TomTom Go aan

Autozine
26 april 2005 | TomTom kondigt de beschikbaarheid aan van het upgradeprogramma voor huidige gebruikers van TomTom GO. Deze upgrade zorgt ervoor dat bestaande klanten kunnen profiteren van TomTom's verbeterde software met nieuwe functies en de nieuwste regiokaarten. De vernieuwde kaarten en software zijn voor een speciale prijs verkrijgbaar voor alle huidige TomTom GO-bezitters via de website van TomTom.

Het upgradeprogramma biedt huidige bezitters van TomTom GO twee verschillende upgrade-opties: De eerste is een complete upgrade van de software en de individuele regiokaarten, voorgeinstalleerd op een SD-kaart. De kaarten bevatten naast de Benelux ook het volledige hoofdwegennet van West-Europa en bieden navigatie over grenzen van de Europese landen heen. Het upgraden is eenvoudig - gebruikers steken simpelweg de nieuwe SD-kaart in hun TomTom GO en de veranderingen worden doorgevoerd. Deze volledige upgrade kost € 79 incl. BTW maar exclusief afhandeling- en verzendkosten.

Er is tevens een complete upgrade CD-set voor Maps of Western Europe. Deze upgrade is geldig voor alle TomTom GO-bezitters met Maps of Western Europe op CD-rom. De upgrade cd's bevatten gedetailleerde kaarten van iedere regio in West-Europa en biedt navigatie over de verschillende landsgrenzen heen. Deze set met up-to-date kaarten kost € 59 incl. BTW (exclusief afhandeling- en verzendkosten).

Naast de nieuwste, meest up-to-date kaarten met extra "Points of Interest" zoals benzinestations, parkeerplaatsen, restaurants, geldautomaten en hotels, is de software ook voorzien van een aantal nieuwe functies, waaronder:

  • Volledige ondersteuning voor reisplanning, met routes naar verschillende bestemmingen en stoppunten onderweg;
  • Ondersteuning van postcodes (alleen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk);
  • Routeplanning: kies de snelste, kortste routes of vermijd tolwegen, knelpunten of de snelweg;
  • Gesproken route-instructies in ruim 30 talen;
  • Scherm-interface beschikbaar in 20 talen;
  • TomTom Plus diensten: download extra's, zoals real-time verkeersinformatie, nieuwe Points of Interest, kaarten van steden, nieuwe stemmen, flitspalen en up-to-date informatie over het weer.
XLLease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021
 

Info