14 februari 2013
 

Th!nk

Nederlandse Th!nk-vloot in onderhoud bij EPH

Autozine
14 februari 2013 | Electric Power Holland (EPH) is door EMA, de nieuwe eigenaar van het Noorse Th!nk, aangesteld als officiƫle servicepartner van de elektrische Th!nk. Dit betekent dat EPH de service, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan de circa 110 in Nederland verkochte Th!nks gaat verrichten. EPH waarborgt daarmee dat de 100% elektrische auto's nu en in de toekomst mobiel blijven.
Info

Voor de circa 110 in Nederland verkochte Th!nks was sinds het faillissement van de Noorse moederonderneming en een aantal doorstarts eigenlijk geen solide onderhoudskanaal meer in Nederland. Totdat EMA zich als nieuwe eigenaar meldde bij het merk van elektrische stadsauto's.

De nieuwe Th!nk-eigenaar heeft voor EPH als servicepartner gekozen vanwege zijn enorme ervaring als het gaat om service, onderhoud en reparatie van elektrische voertuigen van diverse pluimage.

EPH bestaat sinds begin 2012 en is ontstaan na het faillissement van All Green Vehicles. De service- en ontwikkelingsafdeling van EPH is gevestigd in Utrecht. In Leeuwarden bevindt zich het productiebedrijf van EPH, dat onder meer werkt aan een elektrische bestelwagen, een elektrische sportwagen en een compacte, elektrische vierwieler. Daarnaast richt het bedrijf zich op de verkoop, productie en ontwikkeling van hoogwaardige, elektrische aandrijflijnen voor de automotive industrie, in het bijzonder voor grootstedelijke distributie van goederen en personenvervoer.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021