11 februari 2011
 

Terberg Leasing

Terberg Leasing lanceert leaseauto-app

Autozine
11 februari 2011 | Leaserijders bij Terberg Leasing kunnen vanaf vandaag praktische zaken rond hun auto regelen via de iPhone. Daarnaast biedt de mobiele app realtime informatie over hoe 'groen' hun rijgedrag is, een digitaal berijdershandboek en de mogelijkheid direct contact op te nemen bij bijvoorbeeld pech.
Info

Met de Terberg App speelt Terberg Leasing in op de trend dat consumenten hun zaken overal snel en makkelijk willen kunnen regelen. Zo kunnen klanten via hun iPhone, iPod Touch of iPad zien hoe 'groen' ze rijden vergeleken met andere bestuurders, een onderhoudsbeurt plannen en praktische informatie inzien over het leasecontract en hun leaseauto, zoals de fiscale waarde. Bestuurders kunnen via de app bovendien direct contact opnemen met Terberg Leasing, bijvoorbeeld bij pech onderweg.

"Onze klanten zijn steeds mobieler en willen hun zaken snel en makkelijk kunnen regelen. Op het werk, thuis, onderweg. Met onze nieuwe app spelen we in op die behoefte. Het is een voorproefje van de vernieuwende richting die Terberg Leasing ingeslagen is. We zijn sterk in persoonlijke service en gaan dit nu ook vertalen naar spannende innovatieve diensten", aldus Rogier van Ewijk, algemeen directeur bij Terberg Leasing.

De Terberg Leasing Autolease App is te downloaden via de Appstore van Apple. Leaserijders voeren eerst via de app het bij Terberg Leasing bekende e-mailadres in, het kenteken en de meldcode van de auto. Daarna krijgen zij automatisch inloggegevens toegestuurd.

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021