18 maart 2002
 

TE-KO-OP.nl

TE-KO-OP.nl biedt uniek concept aan particuliere autoverkoper

Autozine
18 maart 2002 | TE-KO-OP.nl (uit te spreken als; TE streepje KO streepje OP punt nl) heeft vandaag haar nieuwe dienst geintroduceerd. Hiermee richt TE-KO-OP.nl zich op de markt van tweedehands auto's.
Profile
Info

TE-KO-OP.nl heeft met name voor de particuliere autoverkoper een uniek en eenvoudig concept ontwikkeld. Het is gebaseerd op de traditionele manier van autoverkopen: particulieren die een vel papier achter de ruit van de auto plakken om deze vervolgens aan de straat te zetten. Als het aan TE-KO-OP.nl ligt zal het bekende witte A4-tje worden vervangen door de opvallende en herkenbare TE-KO-OP.nl sticker.

Voor 7 euro kunnen consumenten gebruik maken van TE-KO-OP.nl. Men krijgt dan twee herkenbare TE-KO-OP.nl stickers en een stickercode om zijn/haar auto aan te melden op www.te-ko-op.nl. De stickers dient men op de binnenkant van de autoramen te plakken. De auto is dan herkenbaar als occasion. Potentiele kopers die een auto zien met een TE-KO-OP.nl sticker hoeven alleen maar het kenteken te onthouden en naar www.te-ko-op.nl te surfen. Door het kenteken van de betreffende auto in te voeren, krijgt de bezoeker alle gegevens over die occasion te zien. TE-KO-OP.nl heeft ook de mogelijkheid om auto's te vinden op zoekcriteria zoals merk, model en prijsklasse.

KwikFit
Toyota Hilux getest door Fernando AlonsoToyota Hilux getest door Fernando Alonso
1 juni 2020
Ford Puma nu ook als VignaleFord Puma nu ook als Vignale
28 mei 2020
Kia Stonic nu ook als Sports EditionKia Stonic nu ook als Sports Edition
28 mei 2020
Fiat lanceert One-Shot docu filmFiat lanceert One-Shot docu film
27 mei 2020