2 juni 2010
 

Master-Fit

Snelbevestigingsysteem voor Hapro dakkoffers

Autozine
2 juni 2010 | Hapro brengt een nieuw snelbevestigingssysteem voor dakkoffers op de markt: de Master-Fit. Het systeem is door de Nederlandse fabrikant vanuit eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en gepatenteerd. Master-Fit belooft montage van de dakkoffer, zonder losse onderdelen, vanuit de binnenkant met een snelle handomdraai op de dakdrager.
KwikFit
Info

Het Master-Fit systeem claimt een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op dakdragers. Een draaiknopvergrendeling zorgt ervoor dat de speciale grijpklauwen om de dakdrager klemmen. Deze klauwen zijn omgoten met een speciale kunststof voor extra grip en ter bescherming van de dakdragers. Door de compactheid van het nieuwe Master-Fit snelbevestigingssysteem blijft er in de Hapro dakkoffer bovendien nog meer ruimte over voor bagage.

De Master-Fits zijn geschikt voor alle dakdragers met een maximale breedte van 90 mm en een maximale hoogte van 35 mm. De bevestigingsystemen zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven en zodoende aan te passen op de afstand tussen de dakdragers.

Alle dakkoffermodellen Hapro Carver en Hapro Zenith worden vanaf nu standaard geleverd met het Master-Fit snelbevestigingsysteem.

UnitedConsumers
Toyota Hilux getest door Fernando AlonsoToyota Hilux getest door Fernando Alonso
1 juni 2020
Ford Puma nu ook als VignaleFord Puma nu ook als Vignale
28 mei 2020
Kia Stonic nu ook als Sports EditionKia Stonic nu ook als Sports Edition
28 mei 2020
Fiat lanceert One-Shot docu filmFiat lanceert One-Shot docu film
27 mei 2020