2 juni 2010
 

Master-Fit

Snelbevestigingsysteem voor Hapro dakkoffers

Autozine
2 juni 2010 | Hapro brengt een nieuw snelbevestigingssysteem voor dakkoffers op de markt: de Master-Fit. Het systeem is door de Nederlandse fabrikant vanuit eigen huis ontwikkeld, geproduceerd en gepatenteerd. Master-Fit belooft montage van de dakkoffer, zonder losse onderdelen, vanuit de binnenkant met een snelle handomdraai op de dakdrager.
Info

Het Master-Fit systeem claimt een snelle, eenvoudige en bovenal veilige bevestiging van de dakkoffer op dakdragers. Een draaiknopvergrendeling zorgt ervoor dat de speciale grijpklauwen om de dakdrager klemmen. Deze klauwen zijn omgoten met een speciale kunststof voor extra grip en ter bescherming van de dakdragers. Door de compactheid van het nieuwe Master-Fit snelbevestigingssysteem blijft er in de Hapro dakkoffer bovendien nog meer ruimte over voor bagage.

De Master-Fits zijn geschikt voor alle dakdragers met een maximale breedte van 90 mm en een maximale hoogte van 35 mm. De bevestigingsystemen zijn afzonderlijk van elkaar te verschuiven en zodoende aan te passen op de afstand tussen de dakdragers.

Alle dakkoffermodellen Hapro Carver en Hapro Zenith worden vanaf nu standaard geleverd met het Master-Fit snelbevestigingsysteem.

Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021
Morgan schetst nieuwe driewielerMorgan schetst nieuwe driewieler
3 december 2021
Polestar 3 aangekondigdPolestar 3 aangekondigd
2 december 2021