10 juni 2004
 

TurtleWax

TurtleWax introduceert schoonmaakset voor cabriokappen

Autozine
10 juni 2004 | Turtle Wax reikt de cabrioletrijder de helpende hand bij het schoonmaken van de soft top met een speciaal reinigingspakket. Het Turtle Wax Soft Top-pakket bestaat uit Soft Top Roof Cleaner en Soft Top Roof Conditioner voor grondige reiniging en verzorging van het dak.
Info

Een zacht cabrioletdak, een soft top, vraagt om een andere verzorging dan een cabriolet met hard top. Voorheen was stevig poetsen en schrobben nodig om een soft top schoon te krijgen, maar het Soft Top-pakket van Turtle Wax maakt hier volgens de fabrikant voorgoed korte metten mee. De extra geconcentreerde reiniger zit in een spuitflacon, zodat het eenvoudig is aan te brengen op het cabrioletdak. Na een minuut inwerktijd is het vuil naar verluid met een zachte spons of doek eenvoudig van de soft top te verwijderen. Afspoelen met water zou daarna voldoende zijn om het cabrioletdak weer in zijn oorspronkelijke staat terug te brengen.

Schoonmaken is één ding, schoonhouden een ander. Na de reiniging van de soft top met de Soft Top Roof Cleaner geeft de Turtle Wax Soft Top Roof Conditioner uit het pakket de benodigde nazorg aan het cabrioletdak. De Conditioner bevat een speciaal fluorpolymeer dat vastplakken van vuil op de soft top tegen moet gaan. De kap is na behandeling met de Soft Top Roof Conditioner eenvoudiger schoon te houden en hij blijft langer mooi.

Het Turtle Wax Soft Top-pakket bestaat uit een spuitflacon Soft Top Roof Cleaner van 500 ml en een spuitflacon Soft Top Roof Conditioner van eveneens 500 ml. De prijs van het pakket is 24,95 euro.

XLLease
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021