14 oktober 2006
 

Santana PS10

Santana PS10 nu ook in Experience uitvoering

Autozine
14 oktober 2006 | Leeuwenkamp 4x4, de importeur van Santana, heeft haar programma uitgebreid met de PS10 Experience. De auto is volledig in eigen beheer ontwikkeld. De Santana Experience is uitgerust om avontuurlijke en verre reizen te maken, waarbij deze stoere 4x4 letterlijk niets in de weg staat.
AutoCoach
Info

De Santana PS10 Experience is een opvallende verschijning, helemaal wanneer de Hannibal daktent is opgezet. De PS10 Experience beschikt naast de daktent ook over een Hannibal zijluifel (140 x 220 cm). De daktent en zijluifel zijn tegen menige weersomstandigheid, waaronder hevige hagel, regen en sneeuw, bestendig. Om de PS10 geheel survival-bestendig te maken, is de Experience tevens uitgerust met een verhoogde luchtinlaat (snorkel), een tweede accu en stevige velgen. Ook de tankinhoud van 100 liter maakt het mogelijk om tot de verste en meest onbewoonde gebieden in Europa en uiteraard daarbuiten door te dringen.

Het interieur van de PS10 Experience is zodanig ingedeeld dat optimaal gebruik wordt gemaakt van de beschikbare ruimte. De auto beschikt onder andere over een demontabel gasstel, waarbij het mogelijk is om zowel binnen als buiten te koken, een 220 Volt-stroomvoorziening en een 80 liter metende watertank incl. waterfilter. Ook een koelkast en een vaste wasbak met waterkraan behoren tot de standaardvoorziening. Natuurlijk is de Experience compleet met kampeeruitrusting.

Aangezien de meeste ontdekkingsreizigers veel bagage en voedselvoorraden meenemen gedurende hun expeditie, is er tevens aandacht besteed aan de benodigde opbergmogelijkheden. Zo fungeren de banken niet alleen als zitruimte, maar tevens als opbergmogelijkheden.

Naast de mogelijkheid om de auto te kopen, biedt Leeuwenkamp tevens de mogelijkheid aan om de Expeditie PS10 voor een vakantieperiode te huren. "Veel mensen dromen ervan om tenminste één keer in hun leven een avontuurlijke vakantietocht te maken. Het punt is dat de kosten van zo'n complete reis vaak erg hoog zijn. Door de auto volledig ingericht te huur aan te bieden brengen wij die mogelijkheid een stuk dichter bij", licht René Leeuwenkamp van Santana Motor Nederland toe.

5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021