2 september 2014
 

Competition 102

Salland Oil biedt benzine met hoog octaan aan

Autozine
2 september 2014 | Speciaal voor eigenaren van sportwagens biedt Salland Oil nu benzine met octaangetal 102 in Nederland aan. De brandstof luistert naar de naam "competition 102" en claimt optimale prestaties van elk voertuig met een benzinemotor. Liefhebbers kunnen voor competition 102 terecht bij onder meer de onbemande tankstations van Firezone.
AutoCoach
Info

Competition 102, een product van Salland Olie, is verkrijgbaar via een netwerk van zo'n dertig tankstations verspreid over heel Nederland. Dankzij het hoge octaangetal van 102 kunnen de auto- en motorsporters, racing-professionals en oldtimerbezitters met deze brandstof maximale prestaties uit hun voertuig halen.

Competition 102 bevat geen ethanol, voldoet aan de Europese kwaliteitsnorm EN228 en is volgens de fabrikant geschikt voor alle benzinemotoren.

De productie en distributie van competition 102 is exclusief in handen van Salland Olie (moederbedrijf van Firezone) in Kampen. Vanaf het eigen depot en met eigen tankauto's wordt de brandstof naar de tankstations gereden. Hierdoor is de traceerbaarheid en de continue kwaliteit van competition 102 tijdens het gehele traject van raffinaderij tot in de tank van de klant gewaarborgd en is de kwaliteit van de brandstof gegarandeerd.

Wittebrug
Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021