5 november 2003
 

RamBall

RamBall nieuwe remedie tegen parkeerschade

Autozine
5 november 2003 | Onder de welluidende naam "Ramball" biedt de firma Isolas een heel eigen oplossing voor nauwe parkeerplekken, pilaren, parkeergarage's en plotseling openslaande autodeuren. Ook bij gevaarlijke situaties en korte onoplettende momenten heeft Ramball een antwoord.
Info

Ramball is een nieuw, internationaal gepatenteerd product van VaMa GmbH uit Duitsland. Exclusief importeur voor Nederland is Isolas BV uit Zaandam. De schokvrije halve kunststof bol wordt aan de auto bevestigd door middel van een zuignap. Een lijmstrip die meegeleverd wordt, zorgt ervoor dat de Ramball vastzit. De gebruiker kan de Ramball bevestigen op risicovolle plekken van de auto: op de bumpers, onder of boven de nummerplaat, op de rand van uw deur, of waar men het ook maar mooi of nuttig vindt.

De Ramballs worden standaard uitgevoerd in de kleuren rood, blauw, wit, zwart, oranje en zilver. In principe zijn de Ramballs uit te voeren in iedere gewenste kleur. De Ramballs zijn leverbaar in de uitvoeringen mat, gelakt en transparant. Ook zijn er speciale Ramballs leverbaar met een lichtje erin. De Ramballs kunnen worden bedrukt met iedere gewenste tekst en/of logo.

De Ramballs kosten € 19,95 per set van vier Ramballs. Een set Ramballs met lichtjes kost € 29,95. In Nederland zijn de Ramballs te bestellen via www.ramball.nl.

XLLease
Opel onthult nieuwe Astra Sports TourerOpel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
1 december 2021
Skoda KAROQ aangepast voor 2022Skoda KAROQ aangepast voor 2022
30 november 2021
Opel introduceert Private Lease FlexOpel introduceert Private Lease Flex
29 november 2021
Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
29 november 2021