24 februari 2005
 

Premium Seal

Premium Seal repareert autobanden zonder schade

Autozine
24 februari 2005 | Onlangs waren in diverse televisieprogramma's en kranten berichten te zien over bandenreparatiemiddellen die schade veroorzaken aan autobanden. Het gaat hier om spuitbussen die een reservewiel vervangen. Deze middelen veroorzaken volgens de genoemde media blijvende schade.
Info

Het verschijnen van deze berichten valt min of meer samen met de introductie van een uniek middel dat volgende maand op de markt verschijnt: Premium Seal Repair. Een bandenreparatiemiddel dat volgens de fabrikant de autobanden goed en blijvend repareert, zonder toevoeging van het schadelijke latex!

Daimler-Chrysler heeft na uitgebreide tests in eigen testlaboratoria en testbanen in Duitsland als eerste autofabrikant besloten de latex produkten te vervangen door Premium Seal Repair. Ook andere autofabrikanten hebben hun interesse al laten blijken.

Premium Seal Repair wordt in verschillende uitvoeringen op de markt gebracht. Allereerst het reparatiemiddel zelf, dat in een 650 ml fles zal worden verpakt. Daarnaast is er een reparatiekit, met daarin de 650 ml fles en een hoge capaciteit compressor om meteen de band op te kunnen pompen. De auto hoeft daarbij zelfs niet opgekrikt te worden. www.masherm.com

Dutchlease
5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia5 EuroNCAP sterren voor Skoda Fabia
8 december 2021
Citroën Berlingo bestaat 25 jaarCitroën Berlingo bestaat 25 jaar
7 december 2021
Mazda 2 wordt hybrideMazda 2 wordt hybride
6 december 2021
Nieuwe Renault SUV heet AustralNieuwe Renault SUV heet Austral
6 december 2021