14 april 2008
 

Postbank

Postbank plaatst grootste flitspaal ter wereld langs A4

Autozine
14 april 2008 | Automobilisten moeten extra opletten, want 's werelds grootste flitspaal prijkt sinds vandaag langs de A4 tussen Schiphol en Amsterdam. Niet alleen langs de A4, maar ook op andere plekken in Nederland worden autorijders binnenkort geflitst. Dit keer ontvangen voorbijrazende auto's geen prent van het CJIB uit Leeuwarden maar kunnen auto-eigenaren juist besparen op de autokosten.
Info

De Postbank roept alle automobilisten op hun kenteken te registreren op Postbank.nl/auto. Wanneer de bestuurders vervolgens geflitst worden (en niet te hard rijden) maken zij kans op een jaar lang gratis tanken of een zuinige auto.

"De Postbank kan haar klanten een belangrijk schaalvoordeel bieden. Dit maakt een scherpe premie mogelijk die voor meer dan 60% van onze klanten een besparing ten opzichte van hun huidige autoverzekering oplevert", aldus Hans Hagenaars, directeur Marketing bij de Postbank. "Bovendien is de verzekering binnen vijf minuten online of telefonisch af te sluiten. De klant ontvangt direct het polisnummer. Met de AutoScan op onze website kunnen klanten binnen twee minuten zien óf en hoeveel zij kunnen besparen".

Vandaag start de Postbank een campagne voor de Postbank Autoverzekering waarbij het besparen op autokosten centraal staat. In de tv-commercial laat Jan Mulder zien hoe het niet moet. Met een fikse boete en zonder rijbewijs moet hij zijn weg aan passagierszijde vervolgen.

Renault en TheArsenale onthullen AIR4Renault en TheArsenale onthullen AIR4
26 november 2021
Toyota Corolla krijgt nieuw infotainmentToyota Corolla krijgt nieuw infotainment
26 november 2021
Kia verkent inzichten in voertuigdataKia verkent inzichten in voertuigdata
25 november 2021
Suzuki introduceert nieuwe S-CrossSuzuki introduceert nieuwe S-Cross
25 november 2021